2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی بزارم یا ایمپلنت کنم

1127 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من دندون نیشم رو ۲ سال پیش مجبور شدم بکشم بخاطر اینکه دندون شیری بود و دندون نهفته داشتم.الان جاش خالیه .رفتم ایمپلنت کنم دکتر میگه استخوون نداره برای ایمپلنت چون جراحی سختی داشتی.باید کاشت استخوون هم انجام بدم.که هزینش جدای ایمپلنت ۸۰۰ تومن.حالا میگم اگه یه دندون مصنوعی تکی بزارم بجاش وبا دندون های دیگه فیکسش میکنند و ثابت میشه اون چطوره .واینکه دومی هزینش ۱/۳ ایمپلنته.یعنی حدود ۱تا۱۵۰۰.

کسی تجربه دندون مصنوعی رو داره.راستی خیلی از جراحی میترسم😢

زندگی خونواده ما 16 مهر 92 با اومدن پسرم شیرین تر شد دوستت دارم دلبندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اومدم بگم منم 29سالمه باید دوتا دندون ایمپلنت کنم ک فعلا نمیتونم، موندم چیکار کنم؟ دارم دیونه میشم ب ...

منم مجبورم

نه نذار حتما ایمولنت کن چون اولا دندونای کناریتم میتراشه و زود خراب میشن بعدشم اینکه ممکنه زود کن ...

مگه فیکسش نکردن با دندونای دیگش

همسرم میگه تا سال اینده شاید نتونم ایمپلنت کنم. انقد غصه میخورم هزارتا درد گرفتم بخدا...

ان شاالله جور میشه اگه جلو نباشه که مشکلی نیس

همسرم میگه تا سال اینده شاید نتونم ایمپلنت کنم. انقد غصه میخورم هزارتا درد گرفتم بخدا...

روکش کن یا اینکه  بعضی دندونپزشکا قسطی قبول میکنند ایمپلنتو 

فقط قصه نخور حل میشه🌸

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
روکش چجوریه؟ ای خواهر انقد قسط داریم ک حالا حالا تموم نمیشن، انقد سراین موضوع عصبی شدم... خدا کمکم ک ...

روکش فیکس میشه بین دندونای دیگه .

درک میکنم ولی ب نظر من دندون اولویته قبل هر چیزی  

ان شالله درست میشه.

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
روکش چجوریه؟ اخه دوتا دندون کنارهم ندارم من... ای خواهر انقد قسط داریم ک حالا حالا تموم نمیشن، انقد ...

هزینه دندون پزشکی هام سریام اوره