2777
2789

سلام بچه ها خوبییییید؟

واسه زایمان کدوم بیمارستان و دکتر خوبه؟الان انوری آذر میرم ولی اصلا هیچی نمیگه بهم کیست و فیبروم دارم اصلا نمیگه تکلیفم واسه زایمان چی میخواد بشه فقط سونو میکنه تند تند دارو مینویسه و تمام دا خودت به زور چندتا سوال نپرسی راجب هیچی توضیح نمیده

تو قزوین کسی رو میشناسید سزارین کنه؟

بیمارستان پاستور موقع زایمان همسرو راه میدن؟من بدون همسرم میمیرم از استرس 

من از انوری آذر خوشم نمیاد. خودم لاوری بودم اما اگه میخوای سزارین شی برو پیش دکتر مرد مثل درخشان

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله

دخترعموهای من اونجا سزارین کردن راضی بودن.ولی زن داداشم اونجا یه عمل مجرای صفراوی داشت خیلی اذیت کردن هی الکی امروز فردا کردن که پول بیشتری بگیرن.ولی دکترش عالی بود.دکتر دخترعموهامو نمیشناسم شرمنده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه پاستور بیمارستان خوبی نیست برومهرگان،،دکترم دکترطلعت دباغی خوبه من قزوینی نیستم امااونجازندگی کردم وتقریبا همه نوع اطلاعاتی راجع به قزوین دارم😁

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀

دباغ و همه تعریف میکنن به همین راحتیاهم وقت نمیده 

من شاید دکترم و عوض کنم برم پیشش

به بلاک میگین بلوک🤔😏                                                لوعنوتیو شومو چوقود بوکولوسین😕😏                        میشه امضامو کپی نکنید راضی نیستم چن نفر کپی کردن😕😔
دباغ و همه تعریف میکنن به همین راحتیاهم وقت نمیده  من شاید دکترم و عوض کنم برم پیشش

من برای نازایی رفتم پیشش ..پیگیری نکردم.دید خوبی ندارم ...ولی عمل لاپاراسکوپی  رو خوب انجام میده 

مهرگان میگن خوب نیس پرستاراش خوب نیستن

من اونجاعمل بینی انجام دادم پلیپ داشتم خیلی عالی بودن پرسونل

❤❤❤❤❤این امضا پراز عششششققق و حالِ خووووب،امیییید وانرژی مثبته،،امیدوارم بادیدنش حالِ دلت خووووب بشه......لبخند بزن و دنیارو قشنگتر کن  بالبخندت میم مشکلات ازبین میره و شکلات میمونه همونقدر شیرین ولذت بخش🍬🍫راستی هرروز به خدا وتموم عزیزانت بگو که چقدرعاشقشونی  بزرگترین ازمون زندگی ماوقتیه که بتونیم باتموم ناملایمت زندگی بازهم بگیم خدایاشکرت،قوی باش واز این ازمون سربلندبیرون بیا💪💪 خدا داره نگات میکنه بهش لبخندبزززززن         *روزی که بفهمی جواب هر حرفیو نباید داد یه قدم به بلوغ فکری نزدیک شدی والبته چندین قدم هم به ارامش🍀🍀
دکتر خوبیه درخشان؟

اره 

فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله