2777
2789
عنوان

خسته ام دلم بحال خودم میسوزه

378 بازدید | 45 پست

بیایین راهنمایی کنین چکار کنم شوهرم یه ساعت اخلاقش خوبه یساعت بداصلا غیرقابل پیش بینیه منم میبینم یهو حالش گرفته میشه استرس شدید میگیرم مشاوره یکی دوباررفتیم ولی فایده نداره یجورایی بدبین شده ب همه چیزوهمه کس اما یوقتایی خیلی خوبه ویوقتایی زندگیمون جهنمه بنظرتون چکار کنم دوتابچه هم داریم انقد بهم سخت میگذره ک دلم مرگ میخاد فقط

شوهر منم دقیقا همینه ازش متنفرم شدم‌.اوایل انقد خوب بود ک خدا میدونه ولی الان

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی درکت میکنم😔

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

اگر دوتا بچه نداشتی راه حل ساده بودولی الان میتونم بگم اون موقع که خوش اخلاقه بگو و بخند و خوش بگذرون باهاش وقتیم رفت توهم ولش کن به حال خودش و خیلی مواظب باش که احیانا در حال مصرف یک نوعی از مخدر نباشه چون بعصی از مخدرهای صنعتی خلق و خوی افراد رو سینوسی میکنن

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
اگر دوتا بچه نداشتی راه حل ساده بودولی الان میتونم بگم اون موقع که خوش اخلاقه بگو و بخند و خوش بگذرو ...

نه یه شرایطی تووزندگیمون بوجود اومد ک اینجورشد ولی الان ۴سال میگذره وهمه چی برگشته ب روال قبل این بازم اینجوره وبدتره خب اخه مثلا من امشب افطاری دعوت شدم باورتون میشه اجازه نداد چون اقا حالش گرفته اس وگرفته خوابیده

نه یه شرایطی تووزندگیمون بوجود اومد ک اینجورشد ولی الان ۴سال میگذره وهمه چی برگشته ب روال قبل این با ...

خوب پس شاید افسردگی چیزی داره ببرش روانپزشک اگر میاد 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 
چکارکنیم بنظرت روانپزشک درمان نمیکنه ؟

نمیدونم والا اصلا حاضر نمیشه بیاد

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین