2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

81 بازدید | 9 پست

امروز پسرموبردیم بهداشت دوساله قدش درست وحسابی بلندنمیشه امروز منوشوهرم خیلی غصه خوردیم طفلکم خیلی ریزس درحالیکه خودم وخانوادم کلا بلندقدیم شوهرمم ازمن بلندتره ولی بین مردا متوسطه یه عموداره قدش کوتاه میترسم به اون رفته باشه چیکارکنم قدش 108بود وزنشم18و300وپنج سال تمام

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببریدش دکتر سوخت وسازبدنش چک‌بشه چکاب خون بدید شاید هورمون رشد قد توخونش کم‌ ترشح میشه دکاردارومیده ...

همش به شوهرم میگفتم قدش ثابت مونده بیخیال بود امروز انقدرناراحت شد قراره سرماه ببریمش دکتر غدد

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

بهترین کمکی که میتونی به پسرت بکنی اینه که ببری آزمایش بده مخصوصا تیروئید ،،چون من پدر مادرم بیخیال بودن و من ازشون خیلی ناراحتم

خدا جون به هر کی انتظار بچه میکشه یه نی نی سالم بده