2777
2789
عنوان

کسی ادبیات خونده بیاد کمک لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 30 پست

معنیشو؟

یا منظم کردنش؟

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدمی را چو هفت مهر به دل   نبُوَد کم شمار از اهریمن :

اگر انسانی هفت مِهر را در دل نداشته باشد  از دشمن و اهریمن « شیطان» کمتر است

اینکه گفتی درسته نامرتب نیست که ...🤔

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)

عزیزم شعر درسته که از ادیب الممالک فراهانی 

کتاب دهم 

ای خزیده در این سرای کهن

وی دمیده چو گل درون چمن

نکته ای گویمــت که گر شنوی

شاد مانی به جان و زنده به تن

آدمی را چو هفـــت مهــــر به دل

نبــــــود کم شمار از اهریمن

مــهر ناموس و زندگـــانی و دین

عزت و خاندان و مال و وطن

معنیشو؟ یا منظم کردنش؟

منظم شدش عزیزم...شما ادبیات خوندی?اخه یکی اول تاپیک تگت کرد

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
جای تشکره؟؟؟ 

مرسی گلم ولی اینا ک دوستان گفتن فک کنم نباشه چون من یچی دیگه تو ذهنمه😣😥😳

جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک جیک
درست نوشتی پایه هشتم تو کتاب درسی ادبیات هست

چندم بودنشو کار ندارم ذهنمو درگیر کرده چند وقت پیش توی امتحان بود و من مرتب نکردم و هرچی مشخص کرده بودم اشتباه در اومده بود😐😑

اگه میخوای به نثر تبدیل کنی که جای ارایه هاشو تشخیص بدی

چو آدمی هفت مهر را به دل نداشت

از اهریمن کم شمار نبود

فعل مصرع اول حذف شده

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
اگه میخوای به نثر تبدیل کنی که جای ارایه هاشو تشخیص بدی چو آدمی هفت مهر را به دل نداشت از اهریمن ک ...

مرسی گلم درسته همین فک کنم

مرسی گلم درسته همین فک کنم

خودت چجوری منظم کرده بودی؟

خودت چجوری منظم کرده بودی؟

تغییرش نداده بودم زیاد اشتباه دراومده بود بازم مرسی...ادبیات خوندی شما یا دبیرستانی?

تغییرش نداده بودم زیاد اشتباه دراومده بود بازم مرسی...ادبیات خوندی شما یا دبیرستانی?

ادبیات خوندم

اون اشتباه شد 

درست نخوندم بیتو

چو آدمی را هفت مهر به دل نبود

از اهریمن کم شمار

خنگ نیستما😂😂