2777
2789
عنوان

شیشه عینک+ مهم و حیاتی

8458 بازدید | 20 پست

ببینید یک سری جاها که می رم واسه شیشه عینک کلی مزیت و آپشن و این ها برمی شمرند واسه شیشه هاشون و کلی تعریف و تمجید می کنند. مثلا یکیش اینکه چشمم رو ریز نشون نمی ده اندازه چشم خودم نشون می ده (شماره چشمم بالاست) و خلاصه کلی مسایل دیگه. عزیزانی که حرفه تون مرتبط هست با عینک و یا تجربه دارید لطفا کمک کنید. ذکر دو نکته ضروری است: 

۱- من دایم العینکم 😁😁😁

۲- اون عدسی باکلاس ها طبعا بسیار گرون هستند 😤😤😤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من تازگی عینکم رو عوض کردم منم شماره چشمم بالاس اول اینکه باید پلاستیک ضد خش باشه شیشه دیگه نمیذارن چون
با شماره چشم بالا شیشه خیلی سنگین میشه 

یه پلاستیک ضد خش برند کره برام گذاشت چشمم رو اصلا ریز نشون نمیده وسبک وراحته

قیمتش هم با فرم عینکم 500شد

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
منم عینکی اگ پارسال عوض کردم جنس پلاستیک کره ای رفلکس گرفتم.اون گزینه هایی که شما گفتین رو برام باز ...

عینک فعلیم از همین کره ای که می گین. والا آخه کره ای ها خیلی هم چشم درشت ندارن که از پشت عینک نشون بده 😁😁😁 من خیلی راضی نیستم ازش راستش. 

سوالم اینه که از این آپشن دارها بگیرم یا نه همون معمولیش که جواب می ده. 

با معمولی هم جواب میده ولی باید ببینی خودت حساس هستی که شیشه عینکت رو ضخیم نشون بده یانه

اگه شماره چشمت تا دو ونیم باشه معمولی ها خوبه بیشتر باشه ضخیمه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
عینک فعلیم از همین کره ای که می گین. والا آخه کره ای ها خیلی هم چشم درشت ندارن که از پشت عینک نشون ب ...

نمیدونم من خیلی وقته عینک سازی نرفتم اینایی که میگی حتما جدزد اومده.

اما خب آدم واسه عینک باید پول خرج کنه بالاخره جزیی از بدن ما عینکی هاست😅

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
عینک فعلیم از همین کره ای که می گین. والا آخه کره ای ها خیلی هم چشم درشت ندارن که از پشت عینک نشون ب ...

چون چشمت رو ریز نشون میده ناراضی هستی

عزیزم من تازگی عینکم رو عوض کردم منم شماره چشمم بالاس اول اینکه باید پلاستیک ضد خش باشه شیشه دیگه نم ...

بله خب شیشه اصطلاح قدیمیش هست 😊😊😊 الان همون پلاستیک فشرده است و ضد خش و آنتی رفلکس و نور مضر مانیتور و تی وی رو می گیره (این طور که می گن البته) 

من عینک قبلیم توی تصادف گم شد مناسفانه رفتم یه جا فریم و عدسی (همین پلاستیک فشرده کره ای) گرفتم همین حدودها ولی خب فریمش که متاسفانه.... عدسی هم که کار نمی کنه حالا نمی دونم یا شماره چشمم رو اشتباه داده یا عدسیش ماش هست، عدسی نیست 😁😁😁😁