2777
2789

شما اگه نمیخواین هزینه کنید اول دوره ها و کارگاههای رایگان رو شرکت کنید که حداقل مفهوم ابتدایی بورس رو درک کنید

دوره های اینترنتی و کلاس های انلاین با هزینه کم هم هست

😑 الله بختکی وارد نشید و با جو و معرفی سهم هایی که برخی کانال ها پیشنهاد میدن سهم نخرید اول خودتون یاد بگیرید با سرمایه کم وارد شید وقتی دیدید به سود میرسید کم کم سرمایه رو افزایش بدید

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما اگه نمیخواین هزینه کنید اول دوره ها و کارگاههای رایگان رو شرکت کنید که حداقل مفهوم ابتدایی بورس ...

مرسی عزیزمممم لطف کردی

من تا حدودی میدونم البته خیلی کم ولی چون وقت کلاس رفتن ندارم دوره مجازی هم پیدا نکردم باید با همین کتاب ادامه بدم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
باید مفاهیم ابتدایی رو بدونید تا ازینا سر در بیارید

از کجا میشه اونا رو یاد گرفت؟البته مخفیانه!😁 دووور از چشم شوهر

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
این کتابا چی میگن کلا  خوب هستن واقعا؟

ببین ما هرچقدرم توضیح بدیم مثل تجربه خودتون نمیشه .. چون خودم خیلی چیزها رو قبل اینکه تجربه کنم قضاوت کردم و یا اینکه ضرر کردم ... پس باید اول اصولشو یاد بگیرید تا بتونید از پس خودتو بر بیایید بعد ونم با سرمایه گذاری کم شروع کنید تا بتونید با بررسی شاخص ها و اینا به مرور تحلیل و بررسیتونو قویتر کنید و گسترش بدید 

همین کتابارو بخون یا اموزشای انلاین رو ببین بعدم حافظه کش مرورگرتو حذف کن 

کتابارو بخرم یا اینترنتیش و دیجیتالیش هم هس؟

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

مورد2 رو خیلی خوب گفتی عزیزم

چون واقعا دردسر اینکه بگن تو یادمون دادی تو بدبختمون کردی خیلی زیاده😂

بورس چیزی نیست که بشه ب کسی یاد داد و بعد ولش کرد کلا ی مدن طرف باید تحت نظر باشه مثل شما ک پدرت رو داشتی👌

باید ادم خودش برای یادگیری تلاش کنه در درجه اول

من میخام ثبت نام کنم ولی نمیخام شوهرم بفهمه و اینکه دوتا خط دارم نمیدونم کدومو بزنم چون ممکنه بخام ...

ثبت نام اینترنتی هست اگر بلد باشید مدارکتون رو اسکن کنید

اگر نه باز هم در سامانه سجام کارگزاری مفید ثبت نام کنید با کد ده رقمی برید نزدیکترین کارگزاری 10 دیقه وقت میبره ک اونا مدارکتون رو اسکن کنن

مدارک مورد نیاز شناسنامه و کارت ملی و یک مدرک تحصیلی حالا بازم چک کنید ک اشتباه نگم

اطلاعاتتون رو باید دقیق وارد کنید

امکان تغییر شماره تلفن هست 

یک حساب بانکی هم باید با اطلاعات کامل بدید کارگزاری ینی تو ثبت نام اطلاعاتش رو وارد کنید

ک اطلاعاتشو مثلا شماره شبا میتونید از همون نت درارید

خواااهشا دقت کنید ثبت نام اصلا کار پیچیده ای نیست نیم ساعت وقت میبره و ده تومن پول میخواد اما اگر اشنایی با بورس ندارید اگر اطلاعات مورد نیاز رو ندارید اصلا واردش نشید

چه جوری میشه سهام خرید

سهام خریدن کار پیچیده ای نیست

اما قبل از دغدغه برای خریدن سهام اصول اولیه بورس رو یاد بگیرید ک خدای نکرده ضرر نکنید عزیز

باید بدونید چ سهامی بخرید و کی بخرید و کی بفروشید

و اینارو نمیشه افراد ب شما بگن چون اینطوری همیشه ب یک کارگزار کنارتون نیاز دارید

بهتره خودتون اصولی یاد بگیرید

برای وارد شدن به بازار بورس از کجا باید شروع کنیم وچقدر سرمایه لازمه؟یه خانم خانه دار با اندک پس اند ...

سلام عزیزم

ثبت نامش اینترنتیه اما شما باید اطلاعات اولیه داشته باشید بخونید توضیحاتی ک ب بقیه دادم

با صدهزارتومن هم میشه وارد بورس شد اما خب این مبلغ سود یا ضرر انچنانی نداره صرفا برای تجربه خوبه

ثبت نام اینترنتی هست اگر بلد باشید مدارکتون رو اسکن کنید اگر نه باز هم در سامانه سجام کارگزاری مفید ...

ممنونم عزیزم حتما اینکارو.میکنم بدون مطالعه و بررسی وارد نمیشم