2777
2789
کلا میشه درمورد نحوه ثبت نام توضیح بدین. ممنون

باشه الان یه تاپیکم در این مورد میزنم فقط بعد کچلم نکنید که ما بخاطر تو سرمایه گزاری کردیم! من فقطبهتون نحوه ثبت نام و سرمایه گزاری میگم انتخاب شرکت ها با خودتون سود و ضررش با خودتو نحالا ادامه بدم بازم؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای وارد شدن به بازار بورس از کجا باید شروع کنیم وچقدر سرمایه لازمه؟یه خانم خانه دار با اندک پس اند ...

با هر سرمایه ای میشه شروع کرد شغلم مهم نیس .. شما اصطلاحا معامله گر میشی تو بورس فقط

روش های تحلیل رو یاد بگیرید کتاب زیاد هست کلاس های مجازی کلاس های خصوصی باید یاد بگیرید نمودارها رو ...

مرسی عزیزم

اگه کتاب خوبی میشناسی میگی بهم

روز های اینده قطعا بهترین روز ها هستند  ...... کاربر جدید نیسم کاربری قبلیم و ترکوندن
باشه الان یه تاپیکم در این مورد میزنم فقط بعد کچلم نکنید که ما بخاطر تو سرمایه گزاری کردیم! من فقطبه ...

اره . شما معرفی میکنی فقط 

بقیش با خودمون

ولی خوشکل توضیح بده مرسی  

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
چشم اینام خوشگل بود دیگه :))

عالی بودن مرسی

ممنونم از تک تکتون ک برام دعا کردین....خدا قبول کنه ختم قران یک هفته ام رو به همتون هدیه میدم ان شاءالله حاجت روا بشید و همیشه دلتون اروم و زندگیتون شاد باشه🙏🌸🙏🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من میخام ثبت نام کنم ولی نمیخام شوهرم بفهمه

و اینکه دوتا خط دارم نمیدونم کدومو بزنم چون ممکنه بخام تغییر بدم شمارمو 

این کتابا چی میگن کلا 

خوب هستن واقعا؟