2777
2789
من نگفتم الان گفتم کی مناسبه 😂 بعدشم الان رفته تو ۵ ماه همچینم نوزاد نوزاد نیس 😍😍

من دوماهش بود سوراخ کردم اصلا نفهمید 

پسر قشنگم خوش اومدی تو قلبم منتظر بوسیدنو بوییدنت هستم ارسلانم 
بنظرت برا اوایل پنج ماهگیش خوبه؟

اره خوبه

ببین وقتی سوراخ کردی گوشواره رو دربیار نخ بکن داخلش 

مدام پماد تتراسایلیکین بزن

نخ روهم بچرخون

بعد از دو هفته هم گوشواره بنداز

هر چی زودتر بهتر

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا فكر ميكنيم بچه هاي كوچيك درد نميكشن؟ 

درد میکشن ولی یادشون نمیمونه

من خودم 15 سالگی سوراخ کردم خییییلی اذیت شدم و درد داشت یادمه دوستم دستش خورد ب گوشم اونقدر درد گرفت که تا چن روز باهاش قهر بودم😀

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️
اخه چرا نخ؟ من میترسم دس بزنم 

نخ نه

ولي گوشواره طلا هر چه زودتر جايگزينش كني بهتره عقونت نميكنه

اينا خيلي كيپن فوري عفونت ميارن

حتي دختر من چند مان پيش بعد اينهمه سال خوشش اومد گوشش كردم دو سه روز بعد ديدم گوشش چرك كرده

مراقبت هم فقط الكل سفيد بزن 

اخه چرا نخ؟ من میترسم دس بزنم 

سوزن و نخ تمیز و نو ببر همونجا بگو بعد سوراخ کردن نخ بکنن داخلش

چون نخ رو میچرخونی سوراخش تنگ نمیمونه که واسه گوشواره اذیت شه و این که گوشواره ی بدلی حساسیت زا هست 

اونایی ک میگن گذاشتیم خودشون تصمیم بگیرن 🙄🙄 آخه مگه میشه دختری دلش گوشواره نخاااد؟؟😋😋😋😋

دلشم بخواد انقد براش حساس نشون میدن که پشیمون میشه 

آخه واقعا چیز خاصی نیست 

اولش که بیحسی میزنن بعدم تمام 

بنظر منم بچگی بشه بهتره دردش کمتره بزاری بزرگ شه نمیگ اخه لامروت همه گوشاشون پنج تا شش تا سوراخه و گوشواره دارن تو نمیتونسی یه سوراخ بکنی گوش ما رو

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
سوزن و نخ تمیز و نو ببر همونجا بگو بعد سوراخ کردن نخ بکنن داخلش چون نخ رو میچرخونی سوراخش تنگ نمیمو ...

اره راست میگی من خودم قبلا بدلی گذاشتم زوددعفونت کردم