2777
2789
عنوان

کمک از دست خانواده ی شوهرم

388 بازدید | 24 پست

سلام همسر من همیشه طرف خانواده اش رو میگیره حتی اگه من مقصر نباشم استدلالشان اینکه من پرو نشن. قضیه خیلی مفصله الان چند مورد میگم ببینین با این رفتار شوهرم چیکار کنم سر یه موضوعی 2 تا خواهرشوهر هام باهم قهر بودن شوهرم از ییکی از خواهراش طرف داری کرده بود بعدش خواهر شوهرم من رو تو بازار دید  روش رو  از من گرفت که مثلا من ندیدمت بعدش رفته بود به مادر شوهرم گفته بود من رو تو بازار دیده به من  سلام داده من جوابش شو ندادم حالا دعوای خودشون رو ول کردم به من بی محلی میگیرم شوهرم میگفت حالا تو راست میگی اون روش رو برگرداند تو میرفتی احوال مرسی میکردی قضیه کش پیدا نمیکرد. یه بارم تو تولد دخترم بهشون گفته بودیم اگه مثلا5 شنبه کاری نداریم میخواستم تولد بگیریم اونا هم گفتن نه کاری نداریم و جایی هم دعوت نیستیم بعد 4 شنبه همسرم رفته خونه ی مادرش که اره فردا  تولده منتظریم میاین دیگه گفتن ما خبر نداریم زنت زنگ نزده رسمی دعوت کنه آقا من  رسمی نگفتم شب قبلش که پسرت گف بیاین تولد حالا تو روز تولد همسرم میگه زنگ بزن مامانم بگو پاشین بیاین حالا خودش گفته اون روز هم گفتیم باز من مقصر شدم که رسمی دعوت نکردم.یه بار هم از یه کار مادرشوهرم گلگی کردم شوهرم گف مامان من این حرف رو نمیزنه  در حالی که زده بود بعدش زنگ زد به مادر شوهرم که تو این حرف روزدی اون هم زد زیر حرفش گف نه حالا از اون موقع مادر شوهرم نه زنگ زده نه دعوت کرده  با من قهر کرده حالا شوهرم میگه پاشو بریم خونشون من چطوری برم وقتی یه حرفی زده من بی احترامی نکردم بعدا به شوهرم گلگی کردم این رفته به مادرش گفته مادرش قهر کرده چرا من باز کوتاه بیام

گاهی اوقات با یک اشتباه .....نوزده نمیشی... صفر میشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرمتت دست خودته. خودتو کوچیک نکن اگه حق با شماست وگرنه عادت دهدیشون . نهایتش اینه که شوهرت چند روز قهره ولی کلا برو سکوت. بگو من بابت کار نکرده عذرخواهی نمیکنم و تمام . بحث نکن باهاش.به خونوادش توهینی نکنی اسمشونم نیار که اگه بره اونجا و ازت بد بگن اونوقت شوهرت ببینه تو مشکلی نداری اونا بد میکنن و بد میگن

تو هم نه زنگ بزن نه دعوت کن.بهتر که نیان.میخوان بیان ک چی؟

تولد سه تایی نمیتونستی بگیری باید دعوتی داشتید؟

کمتر رفت و امد کن کمتر زنگ کاری کن.

کمتر تو جمعشون حرف بزن.

به شوهرتم بگو حواسش رو جمع کنه که صبر تو هم حدی داره.

وقتی زنگ میزنی گوشی رو بزار رو ضبط صدا.

اینا راهکارام بودن

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
والا.بزار خودشون بیان.بگو میخوای خودت بزو خونه ننت من نمیام با منم کاری نداشته باش

خودش میره من باهاش نمیرم ولی همسرم هم خونه ی مامان من نمیاد میگه تو نمیای من هم نمیام میگم خانوادهی تو با من مشکل دارن خانواده ی من که با تو  مشکل ندارن

گاهی اوقات با یک اشتباه .....نوزده نمیشی... صفر میشی