2777
2789
عنوان

کیا نوزاد سه ماهه دارن

399 بازدید | 22 پست

پسرم سه ماه و دوروزشه

همش گریه میکنه شبا کم خواب ضده ولی روزا بهتر میخوابه

دیدش حس میکنم خوب نیس عکس العمل به چهره ها نشون نمیده 

دکترش منو ترسوندو گفت برو پیش متخصص مغز واعصاب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غلط کرده دید نوزاد تاکامل بشه یک ساله .تازه الان اون فقط تو رو خوب میتونه ببینه .من دوستم پسرش روزا میخوابه شب ها کلا بیداره .هرنوزاد یجوریه بلاخره

منو ب خواسته هام برسون لطفا🤗🤗دوست دارم

پسرم ن روز ن شب درست و حسابی میخوابه ۳ماه و ۲۲ روزشه 

توتاپیکت دیروزم‌گفتم عزیزم‌نگران نباش اون دیدش زیاد نیس الان 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
پسرم ن روز ن شب درست و حسابی میخوابه ۳ماه و ۲۲ روزشه  توتاپیکت دیروزم‌گفتم عزیزم‌نگران نباش او ...

پسرت تورو میبینه دارم گریه میکنم از ترس

پسرم عروسک یا هرچیزی رو جلو چشمش میبرم دنبال نمیکنه گردنشم شله هنوز

پسرت تورو میبینه دارم گریه میکنم از ترس پسرم عروسک یا هرچیزی رو جلو چشمش میبرم دنبال نمیکنه گردنشم ...

عزیزم عروسک زوده.خودت یا باباشو دنبال نمیکنه.پسرمن باباشو دنبال میکنه با چشم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
پسرت تورو میبینه دارم گریه میکنم از ترس پسرم عروسک یا هرچیزی رو جلو چشمش میبرم دنبال نمیکنه گردنشم ...

رو شکم بخوابونی گردن میزنه سفت میشه

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

هر بچه ی فرق داره عزیزم پسرم منو باباو داداششو دنبال میکنه عروسکاشو اگه دلش بخواد جغجعشو این طرف و اونطرف کن بازی کن باهاش زیاد گریه نکن عزیزم چیزی نیس ان شالله

گردن پسرمنم زیاد سفت نشده یکم شل میزنه هنوز 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید