2777
2789
بعد از غذا؟؟؟

اره ینی اگه غذا میخورم بعدا اینجوری میشم اصلانم زیاده روی نمیکنم ولی اینجوری میشمم

کی میری غربابگری؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ششم خرداد😊

منم ۱۶خرداد زده ولی باید۱۸برم اخه تعطیلی رسمی هست

رفتی واس سونوی قلب؟

گرگ باش....🐺همین دیگه گرگ باش!خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شماهم بگم...اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش🐔...تخم بزار والا🐣😒😒                                      (  تیکر تولد ۱ سالگی پرنسسم😍😍😍😍😍)
منم ۱۶خرداد زده ولی باید۱۸برم اخه تعطیلی رسمی هست رفتی واس سونوی قلب؟

اره رفتم ولي نتونست جنين رو ببينه مجبور شد واژينال انجام بده

يك هفته پيش هم رفتم پيش يك ماما

قلبش رو گوش داديم

تو هم مي توني قبل از سونو بري پيش يه ماما صداي قلبش رو بشنوي عزيزم

اره رفتم ولي نتونست جنين رو ببينه مجبور شد واژينال انجام بده يك هفته پيش هم رفتم پيش يك ماما قلبش ...

ینی برم بهداشت اونجا صداشو میشنوه؟؟

من رفتم مطب ماماييي

اها اخه بهداشتم داره

چندسالته؟چندوقت اقدام بودی؟

رفتي صداي قلبشو بشنوي؟؟؟؟ بهتري؟؟؟

سلام عزیزم مرسی

نه نمیرم بهترم ازوقتی ب۶ اینا میخورم