2777
2789
منظورت جنسی هست؟ آخر هفته ها بیاد

نه فقط جنسی... این مهمترینشه

انسان موجود اجتماعیه...

من میتونم کمکت کنم...

اگه میخوای تلاش کنی و میخوای زندگیتو حفظ کنی بهم بگو

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
شوهرتو دوست داری؟ از اول دوسش داشتی؟

اولش دوست داشتم ولی الان نه اگه بهم بی احترامی نکنه به خاطر دخترم باهاش می مونم.

که می دونم نمی شه شخصیتش اینطوری شکل گرفته.

می ترسم فامیلامون وفامیلای اون بدونن قهر کردیم ومن طلاق می خوام آبروم بره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط اینو بدون، هر زنی تو زندگیش مشکلاتی داره... ساده ترین راهش اینه که زنگ بزنه به خانوادش بگه و طلاق بگیره...

اولش دوست داشتم ولی الان نه اگه بهم بی احترامی نکنه به خاطر دخترم باهاش می مونم. که می دونم نمی شه ...

من حرفامو زدم اگه کمک خواستی خبرم بده...

فعلا باید برم سر تاپیک یه نفر دیگه. قول دادم کمکش کنم.

منم زنگ زدم بابام باهاش حرف زد بعدش به من زنگ زد جریان رو که گفتم گفت حاضرشو فردا میام ببرمت شهر خود ...

اول شکایت کن بعد بروو کرنه حق و حقوقتو نمیدن برو پزشک قانونی

آخه من 7 ساله دارم می سازم توی شهر غریب

چطوری ساختی؟ سعی کردی بفهمی مشکلش از کجاست؟ سعی کردی سیاست زنانه به خرج بدی؟ سعی کردی آرامش رو به زندگیت برگردونی؟ یا فقط وایسادی و کتک خوردی؟ این ساختن نیست...

همونطور که گفتم نه طلاق نه تحمل باید وضعو تغییر بدی... فکر نکن با طلاق مرد بعدی بهتر میشه .. هر مردی یه عیبی داره ... 

نظر من اینه: همینو درست کن به نفع خودت بچت خانوادت و همسرته

می خوام ادبش کنم. اگه راه نداشت طلاق بگیرم شاید روزگار روزهای خوشش رو بهم نشون داد تاحالا که روز خو ...

پس اول برو شکایت کن بگو خفه ات کرده پزشک قانپنی برو بعد ازش تعهد کتبی بکیر اکه پشیمون شد اگه تکرار کرد لااقل دستت حایی بند باشه اینجوری بری عدم تمکین میزنه میره بکیم صیغه میکنه حرصت بده 

چطوری ساختی؟ سعی کردی بفهمی مشکلش از کجاست؟ سعی کردی سیاست زنانه به خرج بدی؟ سعی کردی آرامش رو به زن ...

آخه نمی تونم کل زندگی رو تو یه صفحه بگم بله خیلی واسه زندگیم تلاش کردم.

یه با به مامان وبابام گفت بیاید بچه تون رو ببرید من نمی تونم باهاش زندگی کنم من نرفتم وایسادم سر زندگیم.

هر چی خواسته براش انجام دادم وچشم گفتم باز شوهرم راضی نمی شه یه عیبی می ذاره به کارام.

از نظر اون من باید یه آدم بی عیب و نقص باشم.

شر هر چیز بهم غر می زنه و می گه اینجوری باش اونجوری باشه.

راستش من دلم باهاش صاف نیست. نمی تونم بهش عشق داشته باشم