2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون یه شهر دیگه ایم به نظرتون بگم یه خونه براما اجاره کن توی شهر خودمون منو بچه ام اونجا زندگی کنیم اینم شهر محل کارش.

آخر هفته ها بهمو سر بزنه منم بهدخاطر بچه طلاق نگیرم که هم پدر وهم مادر داشته باشه

چون یه شهر دیگه ایم به نظرتون بگم یه خونه براما اجاره کن توی شهر خودمون منو بچه ام اونجا زندگی کنیم ...

به نظرتون این میشه خیلی ذهنمو درگیر کرده یه خونه برامون اجاره کنه دور از هم باشیم ولی طلاق نگیریم.

درمورد رابطه در هر صورت باید رابطه داشته باشه حتی به زور کتک

پس هیچ لذتی براش نداره...

ببخشید رک میگم: حتی بعضی مردا بخاطر استفاده از کان دوم لذت کامل رو نمیبرن و بعضا شروع به دیدن فیلم های مستهجن میکنن...

مردی که نتونه لذت کامل از زنش ببره روح و روان و جسمشو اذیت میکنه...

فکر نکن با رفتن شما بچت آرامش میگیره... خورد میشه... بچه پدر و مادر رو باهم میخواد

مشاوری که رفتی از مسائل جنسی حرفی نزد؟ اشاره نکرد ممکنه مشکلش از اون باشه؟

و من، بار دیگر، وقتی آسمان صدایم کرد، برای خدا دست تکان دادم!
تو رو خدا کسی چیزی می دونه بگه این راحل درستی هست یادنه؟

راه حل نه طلاقه نه تحمل

باید زندگیتو تغییر بدی

تین هیچ لذتی براش نداره... ببخشید رک میگم: حتی بعضی مردا بخاطر استفاده از کان دوم لذت کامل رو نمیبر ...

نه گفت هر دوتون بیاد که وهرم نیومد منم دیگه نرفتم.

چون منو می زنه ازش متنفر شدم وقتایی هم که خوبیم موقع رابطه یا چیزی نمی گم یا هم فیلم بازی می کنم که نگه چرا تلاش نمی کنه برای رابطه

به نظرتون این میشه خیلی ذهنمو درگیر کرده یه خونه برامون اجاره کنه دور از هم باشیم ولی طلاق نگیریم.

با دور شدن، نیازهای شوهرتو کی تامین میکنه؟

راه حل نه طلاقه نه تحمل باید زندگیتو تغییر بدی

برا همین میگم طلاق نگیرم دور از هم باشیم آخر هفته ها همو ببینیم.

اینجوری چون همو کمتر ببینیم شاید یه محبتی افتاد تو زندگیمون

بچه را بگذار و برو. اونم پدرشه. عین چشماش مراقبش هست. دو روز بچه داری کنه خودش میاد التماس می‌کنه برگردی. ازش تعهد بگیر دیگه از این کارا نکنه.

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نه گفت هر دوتون بیاد که وهرم نیومد منم دیگه نرفتم. چون منو می زنه ازش متنفر شدم وقتایی هم که خوبیم ...

همین هیچی نگفتن و فیلم بازی کردن باعث میشه لذت نبره...

ساده ترین راه طلاقه... این به ذهن هر کسی ممکنه برسه... شما هیچ تلاشی نکردی درست کنی زندگیت رو...

دوست داری زندگیتو با همین آدم درست کنی و آرامش بگیرید هرسه تون؟