2777
2789
عنوان

ناپدری

1410 بازدید | 22 پست

شب همگی بخیر 

یکی از آشناهای ما با یک خانم ازدواج کرده که دوتا بچه از ازدواجهای قبلیش داره و این آقا همسر سوم خانم هستش زمان ازدواج قرار نبود بچه های خانمه باهاشون زندگی کنند ولی الان شرایط یک طوری پیش اومده که دختر ایشون اومده چندساله با اینا زندگی می‌کنه و این آقا از همه نظر به دختر ایشون میرسه از شهریه دانشگاه تا لباسهای مارک 

حالا الان مشکل اینجاست که این دختر خانم همش دوست داره با دوستهاش مسافرت مجردی بره ولی این آقا به دلیل جو نامناسب جامعه و امانتی که این دختر باشه که دستش هست اجازه نمی‌ده هرچند دوبار تا الان رفته و دوهزار کیلومتر فاصله بین شهرخودشون و محل سفرهست و هزینه اش رو هم ایشون داده سری سوم که خواسته بره ناپدری مخالفت کرده کلی فحش داده به این آقا و درنهایت رفته 

ایشون هم میگه من دیگه راهش نمیدم بره جایی که هرسری میره مسافرت بمونه پیش همونهاکارپیدا کنه وقتی من فقط یک عابربانکم براش.و اخلاقش روی بچه مشترکی که ازاین خانم دارن هم اثرمیگذاره 

الان به نظرتون چکار میشه کرد این آقا چکار کنه؟! 

(درضمن دختر خانم پدرشون زنده است ولی اینقدر از زنش بد دیده و در اثر خیانت خانم از هم جداشدن که میگه این دختر حتی بچه من نیست )

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای چقد بد مرده وقتی داشت با یه زنی که دلیل طلاق های قبلیش خیانت های پی در پی خانم بود ازدواج می ...

خانواده اش تمام این روزها رو ترسیم کردن براش ولی عاشق شده بود الان پشیمونم ولی به خاطر بچه اش که سایه مادربالای سرش باشه داره زندگی میکنه

آقا خوب تصمیمی گرفته، وقتی دختره انقدر بی چشم و روئه حقشه که تو خونه ش راهش نده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
خانواده اش تمام این روزها رو ترسیم کردن براش ولی عاشق شده بود الان پشیمونم ولی به خاطر بچه اش که سای ...

سایه چه مادر و خواهری هم بالا سرشه

من حای مرده بودم خودمو بچه مو‌ بر میداشتم و فرار

البته قبلش ازمایش دی ان ای میگرفتم

حق با ناپدری هست   مادر دختره چرا هیچی بهش نمیگه

مادره دختره تو ظاهر مثلاً مخالفت می‌کنه ولی پشت سر شوهره کلی چرت و پرت میگه تازه بهش میگه خسیس نمی‌ذاره دخترم بره ....

امیدوارم بهترین تصمیم روبگیره 

امیدوارم خدا دختره رو هم به راه راست هدایت کنه

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سایه چه مادر و خواهری هم بالا سرشه من حای مرده بودم خودمو بچه مو‌ بر میداشتم و فرار البته قبلش ازم ...

متاسفانه مادر آقاهه نمی‌ذاره میگه تو میری دنبال زندگیت این بچه میشه مثل بچه های قبلیش در خونه این و اون