2777
2789
عنوان

مامانا تورو خدا کمک

157 بازدید | 21 پست

واکسن ۱۸ ماهگی دخترمو دیروز زدم که تا شب خیلی حالش خوب بود موقع خواب تب داشت که پاشویش کردم قطره دادم ولی امروز خیلی بی قرار بود همش گریه میکنه هنوز نخوابیده بهونه میگیره دو روزه هیچی نخورده بی اشتها شده بی اشتهایش طبیعیه

میشه لطفا اگه امضامو دیدی واسه حاجتم صلوات بفرستی 💜💜💜

اگر میتونی کمی سوپ ماهیچه گوسفند براش درست کن خیلی مقویه اره نگران نباش بی قرار بودنش طبیعیه

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم واکسن 18 ماهگی خیلی سخته پسر من تا دو روز پاش درد میکرد نمیتونست قشنگ راه بره و ناآروم بود 

آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان                                             لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
نذار محل امپولشو تکون بده. گمپرس یخ و حوله داغو امتحان کردی

نه نذاشت اصلا خیلی بی اشتها شده هیییییچچچی نمیخوره

اگر میتونی کمی سوپ ماهیچه گوسفند براش درست کن خیلی مقویه اره نگران نباش بی قرار بودنش طبیعیه

اصلا هیچی نمیخوره عزیزم

عزیزم واکسن 18 ماهگی خیلی سخته پسر من تا دو روز پاش درد میکرد نمیتونست قشنگ را بره و ناآروم بود  ...

امروز دو روزه واکسنشو زدم ولی هر لحظه بدتر میشه فقط تبش پایین اومده ی کم تا کی ادامه داره

جاش درد میکنه واسه اونه. قطره استامینوفنش سر وقت و به اندازه میدی

ازه روز اول هر چهار ساعت دوبرابر وزنش از امشب هر شش ساعت بهش دادم

اخی عزیزم.طفلکی.تو پاش زدن؟ خیلی سخته توی پا.بی قراریش طبیعیه .انشالله زود خوب میشه🙏

🍃وَاللهُ یَعلَمُ مَا فِی قُلوبِکُم 🍃خداوند می فرماید : حواسم هست چی تو دلت می گذره ..🍃.. دل مرنجان که زهر دل به خدا راهی هست🍃هر که راهیچ به کف نیست🍃به دل آهی هست ..🍃.. مراقب حرف زدنمون باشیم پشت هر اکانت مجازی یک قلب واقعی در حال تپیدنه...🍃
اخی عزیزم.طفلکی.تو پاش زدن؟ خیلی سخته توی پا.بی قراریش طبیعیه .انشالله زود خوب میشه🙏

اره عزیزم زدن به پاش خیلی بی قراره