2777
2789
عنوان

خونه مرتب

279 بازدید | 11 پست

سلاااام

ممنونم از بچه هايي كه تو تاپيك قبلي نظر دادند. تو اين چند روز هميشه خونم مرتب بوده . بهترين پيشنهادا اين بود كه هرچي كثيف شد يا بهم ريخت همون لحظه جمع كن و اون خانمي كه گفتند واس هر چيزي جاي مشخص تعيين كن .دقت كه كردم ديدم اكثر وسايلاي من جاي مشخص نداشتند و هر دفعه كه مرتب ميكردم يك جاي ديگه اي ميذاشتم . با تعيين كردن جاي مشخص هر وسيله اي حتي يك خودكار ، خونم هر روز مرتب مونده با وجود ني ني

❤️من به همه اهدافم ميرسم ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز دراین مورد تاپیک زدم خیلی دردی ازم دوا نشد،اگه شما راه حلشو پیدا کردی به منم بگو لطفا

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸
من امروز دراین مورد تاپیک زدم خیلی دردی ازم دوا نشد،اگه شما راه حلشو پیدا کردی به منم بگو لطفا

نديدم تاپيكتونو . من مدام خونم بهم ميريخت حتي هفته اي يك بار كارگر مياد اما در عرض يك روز ميشد بازار شام و سختم بود فرداش با وجود بچه ،بازام شامو جمع كنم .اما همينكه نشستم واس هر وسيله اي يك جاي مخصوص مشخص كردم و هر لحظه كه بهم ميريخت ،همون لحظه ميذاشتم سر جاش .شايد امروز بچم بيست بار سماور تزييني و جعبه دستمال كاغذي و اسباب بازياشو ريخت وسط و منم به محض اينكه بي خيالشون ميشد ،سريع ميذاشتم جاي خودشون و نذاشتم كودي از وسيله جمع كنه

نديدم تاپيكتونو . من مدام خونم بهم ميريخت حتي هفته اي يك بار كارگر مياد اما در عرض يك روز ميشد بازار ...

وسایلای من جای مشخص دارن،فقط بچه هام اینقد میریزن که کم میارم از جمع و جور کردن خونه،خونم بهم میریزه خیلی 

🍃🌸دوستان عزیز نی نی سایت حتما حتما حتما برای یکبارهم که شده کلیپ صوتی دکتر حبشی به نام    (کلید مرد ) گوش بدین لطفا🍃🌸

اگه برنامه ریزی کنی هر روز ی کابینت و تمیز کنی و هر ی روز در میون ک از خواب پا میشی می ری صورتت و بشوری سرویس م بشوری حتی سطحی همیشه تمیز می مونه میبینی اصلا کارگر لازم نداری فقط هر دو ماه ی بار کارای عمده رو انجام میده همین ک غذا ت و پختی گاز و تمیز کنی و دیوار اطرافش و دستمال بکشی البته دستمال نانو

وسایلای من جای مشخص دارن،فقط بچه هام اینقد میریزن که کم میارم از جمع و جور کردن خونه،خونم بهم میریزه ...

ديگه همون لحظه كه جمع كني ريخت و پاشو نهايت يك ربع وقت ميبره اما اگه جمع نكني چندين ساعت بايد كار كني .جالبه كه تو اين چند روز كه اين كارو ميكنم وقتم بيشتر شده و تونستم كتاب بخونم و دو ساعت هم برم پياده روي با بچه

اگه برنامه ریزی کنی هر روز ی کابینت و تمیز کنی و هر ی روز در میون ک از خواب پا میشی می ری صورتت و بش ...

دقيقااااااااا هر كاري همون لحظه . خدايي من ديگه داشتم تبديل ميشدم به يك ادم شلخته كه نجات پيدا كردم🤪

هر چند روز یه بار جارو میکشید و گردگیری میکنید

بستگي داره مثلا امروز جارو نكردم . اما هم ديروز و هم پريروز جارو كردمر.بستگي داره به ريخت و پاش بچه.مثلا اگه بيسكوييت خورد و خونه رو پر بيسكوييت نرم كرد همون لحظه جارو رو اوردم و يك دقيقه اي جارو زدم .اما امروز كه غذاش نوني بود و برنجي .خودم با دست ات و اشغالاي بزرگو جمع كردم و طي زدم