2777
2789

خیلی اذیتم میکنن

خیلی بد کتکم میزنن

فحشا و حرفای زشت میزنن

سرم داد میزنن

آزار روانی میدن منو

اعتماد به نفسمو میکوبن از اینده میترسونن منو

۳ ماهه عقدیم تا برج ۱۰ اصلا نمیتونیم بریم سر خونه زندگیمون

بعد ۱۰ شاید بتونیم بریم

نمیتونم به همسرم چیزی بگم چون ممکنه در آینده سواستفاده کنه(هرچند شخصیتش اونطوری نیست ولی خب بازم یه مرده دیگه)

نمیدونم چیکار کنم یه کاری کنه شرایطمون اوکی شه تو کمتر از دو ماه بریم سر خونه خودمون

اینجا خیلی اذیتم خیلی

اصلا نگو

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقتتت نگو هیچ وقت

ولی چقد بده ک تو این سن میزننت🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

علت اینکه میزننت چیه مگه میشه الکی.

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

ب هیچ عنوان نگو چ الان چ در اینده  تحت هیچ شرایطی نگو چون میشه باعث دلزدگی و سوء استفاده  

با جهنمی ک خونه پدرت داشتی اینده رو هم برای خودت جهنم نکن

ومن دوباره هديه اي ب زيبايي مادرشدن گرفتم(٢٨-٠٨-٩٩)         بزرگترین کادوی تولدم رو (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم بیبی چکم مثبت شد الهي هزاربارشکر ۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد زدن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کیف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 ۲۰-۰۲-۹۹ مامان جان امروز تو سونو گرافی دکتر گفت وزنت ۱۴۸۴ گرم هستش گفت خیلی خوب وزن گرفتی😍 من قربون اون شکم قلمبت🥰 ٢٧-٠٣-٩٩ عروسك نازم مانلي جونم امروز دكتر گفت ك ٢٣ روز ديگه مياي بغلمون گفت ك رشدت خيلي خوبه😍 من هنوز باورم نميشه ك واقعا شدم مامان جوجه خانوم انگار همين ديروز بود ك همش باخدا حرف ميزدم و دعا ميكردم ك زودي بياي تودلم🙈😍 خدايا ب هركس ك منتظره نيني بده لطفا انتظار خيلي تلخه بذار طعم مادرشدن رو بچشن🙏🏼❤️ ٣١-٠٣-٩٩ نازدونه دخترم امروز رفتم اخرين سونو رو انجام دادم شدي ٢كيلو و ٧٠٠ گرم (ماشاءالله)😍 كمتر از ٣هفته ديگه مياي بغلم و من ازين موضوع بي نهايت ذوق مرگم😍۱۷-۰۴-۹۹ امروز رفتم دکتر برای اخرین ویزیت قرار بود هفته دیگه دنیا بیای اما دکتر گفت انقد تپلی شدی ک دیگه تودلم جانمیشی😍(❤️۲۰-۰۴-۹۹❤️) عروسک قشنگم بدنیا اومد😍ی دختر کوچولوی ۲کیلو و ٩٧٥گرمي❤️ با صورت گرد و سفید و لپای صورتی و نارنجی😍موهای پر ومشکی ک پشتش تا رو شونه هاته 😍🤩 همه تو اتاق عمل عاشقت شدن😍داشتی گریه میکردی اما تا صدامو شنیدی ساکت شدی و چشمات بازشد😍تو تمام دنیای مايي مانلي زيباي من
ب هیچ عنوان نگو چ الان چ در اینده تحت هیچ شرایطی نگو چون میشه باعث دلزدگی و سوء استفاده با جهنمی ک ...

میدونم اخرش یه روز میفهمه

چون مامانم همیشه در حال داد زدنه و صذاش از خونه بیرون میره

همسرمم بعضی وقتا بدون اطلاع میاد جلو درمون مثلا  منو ببینه

من هیچ وقت پدرو مادر نزدن منو یبار با برادرم دعوام شد زد منو جای دستش موند کلی کرم پودر زدم ولی نامزدم فهمید میخاست بیاد خونه مون خیلی عصبی بود..دیگه ارومش کردم با هزار دلیل

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️