2777
2789
عنوان

راهنمایی در مورد پوشک بچه

358 بازدید | 49 پست

دوستان من بچه م پسره یک سال و نیمشه ماشالا خیلی درشته حدود ۱۵ کیلو وزنشه. رونهای تپلی هم داره. تا حالا براش مای بیبی سایز ۶ می بستم که قبل از گرونی پوشک مصرف چند ماهش رو خریده بودم براش. همه ی برند های دیگه حتی مولفیکس سایز ۵ هم کوچیک بود براش فقط این مای بیبی سایز ۶ اندازه سه. هر چند اینم داره بهش کوچیک می شه.

مای بیبی ۶ هم گرونه هم تو محل ما نیلی سخت گیر میاد پسر منم مصرف پوشکش بالاس.

حالا خواستم ببینم شما از برندهای دیگه تجربه دارید که کدومشون به اصطلاح قواره بزرگند؟ که به درد بچه ای به چثه ی پسر من بخورن؟ بارلی چطوره یا مرسی؟ من از بقیه ی پوشکها زیاد اطلاع نداذم. ممنون می شم راهنمایی کنید.

فقط چیزی بگید که توی بازار باشه چون الان خیلی از برندهای خارجی دیگه گیر نمیاد له راحتی توی بازر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارلی و مرسی که کیفیتاش افتضاحه اصلا سمتش نرو

همین مای بی بی سایز بزرگه

ولی فک نمیکنی سایز پنج براش خوب باشه؟؟؟پسر من ۱۵ کیلوئه ۵ اندازشه ها

البته قدشم بلنده

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
دیگه بگیرش ب نظرم مای بیبی خیلی بچه رو اذیت میکنه من دخترم ۱ سال ۶ ماه بود از پوشک گرفتمش 

عههه چجوری گرفتیش؟ وقتی دستشویی داشت متوجه میشد مگه؟

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔

فقط ی توصیه خواهرانه بهت بکنم که بخاطر 10 تومن یا 20 تومن کمتر و بیشتر پوشک بد نگیر که بعدا اگه حساسیت بده مجبوری همون پولو بدی واسه دکتر و پماد...

Confi اگه اشتباه ننوشته باشم

مرسی هم شنیدم بد نیست ولی در مورد سایز بزرگشون اطلاع ندارم

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!

خدایی پسر ۱۸ ماهه چی میفهمه که بخواد از پوشک بگیره خود دکتراش میگن تا دوسالگی بچه کنترل نداره نیاید بگین ما بچم‌ون ده ماهگی از پوشک‌گرفتیم که خودمو خفه میکنم مرسی اه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پوشك شورتي بگير براش خيلي راحتن

مشما دکمه ای منظورته؟

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری