2777
2789
عنوان

بوی شاید خیانت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 37 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ چیز مشکوکی دیدی شک کن

منم از وقتی خیانتای نی نی سایتو دیدم هرلحظه فکرم میره سمت خیانت

چندروز پیش هم ب شوهرم گفتم بوی عطر کیو میدی الکی گفتم

دیدم خندید و مسخره کرد بعدش جدی شد گفت انشاالله سقط شم از دنیا اگ جز تو ب کسی حتی فکرکنم

این تاپیکا مخمونو ترکونده

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍

دوستان همسر منم گوشیشو نمیده بهم.. ولی همیشه وات ساپ و ت لگرام و اینستاشو میبینم جلو خودم چک میکنه میترسم😐😐😐

معنی" مخالف نظر منی ریپلای نکن "رو متوجه نمیشم😐خب اگه حرفت حقه وایسا جواب بده چرا در میری یا میتونی نظر ندی هیچکسم ریپلایت نمیکنه ... پای افکارت بمون...  صبر کن عزیز من...عه😐😐😐...والا 😑😑😑😑

ولی خدایی خیلی از مردا بدشون میاد ب وسایل شخصی یا تلفنشون کسی دس بزنه

بابای من ۴۰ و خرده ای سالشه همیشهههع گوشیش خونس ولی حق نداریم بی اجازه دس بزنیم کلا از فضولی خوشش نمیاد😆

تیکر یک سالگی نفسم پسرمه😍
اگ چیز مشکوکی دیدی شک کن منم از وقتی خیانتای نی نی سایتو دیدم هرلحظه فکرم میره سمت خیانت چندروز پی ...

بخدا همین خانوما که میگن الکی شک کردی تو تاپیک خیانت میگن خوب اون موقع این رو دیدی خودتو زدی به خواب این خودش یعنی خیانت و...انقد بدبین شدم

امیدوارم

بابا بنده خدا با شنیدن صدا توجهش جلب شده دیگه 

آدم وقتی یه صدایی میشنوه ناخودآگاه برمیگرده ببینه صدای چی بوده 

خواهر خب اگه میبینی نی نی سایت انقدر رو زندگیت تاثیر میذاره خب چرا خودتو با خوندن این تاپیکا اذیت میکنی

دوستان همسر منم گوشیشو نمیده بهم.. ولی همیشه وات ساپ و ت لگرام و اینستاشو میبینم جلو خودم چک میکنه م ...

من اصلا قصد چک کردن نداشتم همین طور الکی برش داشتم

ازش ضمانت بگیر حق طلاق حق حضانت نصف خونه و کاشین بزنه به نامت بعدش اگه دوباره ازخواب پرید فقط طلاق تامام

😒😒😒😒😒

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂