2777
2789
عنوان

وااای دیگه کم مونده خودزنی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 84 پست
کارت هدیه زشت نیس اخه؟میترسم ناراحت شه

کنارش یه چیای کوچک بگیر دیگه بستگی به گفتنت داره

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه همسرم نمیگه ولی میگه بجا کادو اجازه بده فلان چیز و بخرم 😂سیاست داره

مال منم همین دیگه نستقیم نمیگه که نیریم باهم بیرون هی میره سراغ اون چیزی که میخواد وقیمتش میکنه ومیپوشتش و میگه خیلی خوبِ فلان چیز پول دستم اومد میام همینو میخرم خلاصه که منم میرم براش میخرمش

والاهمه چی خریدی ولی اگه پول داری یه میزشام توبج میلادرزروکن یه کیکم بگیربریداونجاخیلی خوب میشه

مشهدیم

میخام تو کافی شاپ جشن بگیرم

ولی جدا از اون کادو هم باید بگیرم

٧ساله هنوز نامزدته؟ بچه داشتي الان نامزد يكي ديگه شده بود توو اين هفت سال!😐

نگو دلم خونه

فقط 3ساله نامزدیم تازه همینم ن ب باره ن ب داره بابام خیلی اذیت میکنه 

مشهدیم میخام تو کافی شاپ جشن بگیرم ولی جدا از اون کادو هم باید بگیرم

آهان خوب حتما مشهدم جای خوب وباکلاس داره دیگه یه میزازاونجارزرو کن یه دونه کیک بخریه دونه هم پیپ بخرازایناکه ست هستش

نگو دلم خونه فقط 3ساله نامزدیم تازه همینم ن ب باره ن ب داره بابام خیلی اذیت میکنه 

انشالله هرچي صلاحته پيش بياد❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

خب چی مثلا؟؟

بازیای ایکس باکس پی اس فور نینتندو وی ار،کنسول،لگو،ایرپاد،فرمون کنسول ،کفش مارک ،ساعت عینک آفتابی و خیلی چیزا دیگه😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
ن عزیزم مشهدم مرسی جالب بود پیشنهادت

خواهر شوهرم از مشهد اصلشو برای شوهرم خریده تکه روش نقره است چندش داده زیرش حک کردن خواهرت عاشقته ولی روش داده یه مصرع شعر حک شده