2777
2789
عنوان

وااای دیگه کم مونده خودزنی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 84 پست
درک میکنم پس همینجوری یه چیزی بگیر غرورش مهمتره . الانم که اوضاع همه خرابه 💔

مرسی از راهنماییات خانومی

اره واقعا هر کسی و اطرافم میبینم همه گرفتارن خدا دست همرو بگیره کمک کنه تموم شه این مشکلا

عكس نقاشي كه اصلا قشنگ نيست يني مردا اصولا خوششون نمياد ماگ و جاسوييچي هم بچگونست واسه نامزد

از اين انگشترهاي سنگي واسش بخر 

دستبندهاي چرم ك يه تيكه طلا دارن ميتوني بخري

لباس بخر من خودم تا كم ميارم لباس ميخرم كت تك يا كت شلوار يا كتوني يا ست ورزشي (سويشرت و شلوار)

اين چه حرف است كه در عالم بالاست بهشت؟ هركجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی از راهنماییات خانومی اره واقعا هر کسی و اطرافم میبینم همه گرفتارن خدا دست همرو بگیره کمک کنه ت ...

راستی یه کلیپ هم میتونی براش سفارش بدی بعد وقتی کنارشی براش بفرستن سورپرایز بشه . انشالله این روزهای همه هم بگذره ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
عكس نقاشي كه اصلا قشنگ نيست يني مردا اصولا خوششون نمياد ماگ و جاسوييچي هم بچگونست واسه نامزد از اين ...

مرسی از پیشنهادات

لباس و این چیزا تو این 7سال برا تولد و سالگرد و ولنتاین زیاد گرفتم

میدونی نامزدم با این ک 26 سالشه خیلی شیطونه مثل پسر بچه هاس چیزای فانتزی هم خیلی دوست داره 

از ی طرف دلم میخواد واسش یچیز جدید و فانتزی بگیرم ک تاحالا نگرفتم از ی طرف باز میگم ن ی چیزی باشه ک الان ب دردش بخوره ب مشکل خورده بهتره

برا همین موندم نمیدونم چیکار کنم

اره تو فکرم هست مرسی عزیز     انشالله

قربانت . مبارکتون باشه 🌸🌸🌸

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
سکه چقد در میاد قیمتش الان؟

سکه پارسیان هرقیمتی بخوای هس

نینی قشنگم مامان و بابا خیلی منتظرتن. برو و به خدا بگو خیلی زود تورو بیاره پیش ما. ما خیلی وقته در حسرت گرفتن دستای کوچیکتیم.  به خدا بگو مامانم داره از دوری فرشته کوچولوش دق میکنه. برو به خدا بگو مامانم خیلی تنهاس اجازه بده برم پیشش. ما چشم به راهتیم عزیزدلم. دختر یا پسر بودنت فرق نمیکنه. تو فقط بیا و حال دل ما رو خوب کن‌. میشه برای باردارشدنم صلوات بفرستی؟ دلم خیلی محتاج دعای همتونه