2777
2789
عنوان

وااای دیگه کم مونده خودزنی کنم توروخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 921 بازدید | 84 پست

😐من هرروز برا همسرم هدیه بخرم بازم واسه خرید یه چیز دیگه برنامه داره تعجب میکنم میگید سخته کادو گرفتن برا مرد😐🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درست‌مثل شوهرمن که‌ اخرش تیشرت براش خریدم...

تولدش‌امروزه؟مبهرکه😊😙

فردام واسه شوهرمنه😉

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

براش یه گارد چرم بگیر برا دستش از اینا که یه تکه طلا یا نقره روش هست بده با لاتین اول اسمتون روش حک شه یا اگر خیلی همسرت ینگینِ قسمت زیرش اسمتون را بنویسن وروشم یه چیمتناسب با سلیقه همسرت خیلی شیکه همه قبمتش هم هست فیکشو میتونی با 30 تومن بخری اصلشم با 300 تا 600 بستگی داره تکه روشو طلا انتخاب کنی یا نقره بسته به اون قیمتش متغیر هست اگر کرجی یه جا بهت آدرس بدم ازش داره