2777
2789
عنوان

وسايل اضافي واسه جهيزيه نخريد

| مشاهده متن کامل بحث + 3974 بازدید | 213 پست

نگا کنین اول به بودجه باباهاتون وسایلی که تو خونه باباهاتون استفاده کردین بعد  من هرچی لازمم میشد و استفاده میکردم خریدم همیشه واسه کیک پختن ترازو مامانم اذیتم میکرد بابام ترازو دیجیتالی گرمی واسم گرفت  سماور سبزی خورد کن چای ساز  اتو پرسی   بخار پز آرام پز  هواپز  و خیلی چیزایه دیگه لازم ندیدم نگرفتم  بودجمم میرسید ولی اصراف دونستم 

كلا منم زياد شنيدم به مخلوط كن و آسياب ميگن مولينكس

من نمیدونستم

چون ازین مارکم استفاده نکردم

فقط میدونستم مارکه

فقط 13 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

كسي نظر نميده واسه بقيه تجربه هست عزيزم هركي ميخواد پند بگيره

اخه پندم نمیشه گرفت.ادم باید بدونه خودش ب چی نیاز داره

الان چندتا موردو دوستان گفتن کاربردی نیست ولی از نظر من کاربردیه.چندتا چیز من گفتم بدرد نمیخوره بقیه گفتن کاربردیه.

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

من يكار خيلي خوب ك كردم اين بود ك پرده و فرش و مبل ارزون خريدم چون ميدونستم قراره دوسال ديگ أسباب كشي كنيم بايد عوضشون كنم پرده اتاق و اشپزخونه و پزيرايي شد ٧٠٠تومن خيلي ام شيكن

خدايا به اميد خودت نه بنده هاي بيخودت
چرا مارک غذاساز 

اوکی مرسی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
من نون میزارم خمیر میشه  چطوری نون گرم میکنی ?

نه خمیر نمیشه

میذارم رو گریل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه پندم نمیشه گرفت.ادم باید بدونه خودش ب چی نیاز داره الان چندتا موردو دوستان گفتن کاربردی نیست ول ...

خب اين ميشه نتيجه گيري بر اساس نياز و تجربه ديگران 

بله.....میگم من میلان وتختم رو ارزون تر برداشتم...تلویزیون ۳۲ برداشتم....یخچال یه لنگه برداشتم.....و ...

چقد بیتربیتن

🌸خدایا بدجور راضیَم ازت😍❤🌸                                            { مُتِعَهِد به یکقَلبِمِهربون }                                                 واسه خوشبختیمون و رفع مشکلاتمون صلوات میفرستی؟🙏🏻
من يكار خيلي خوب ك كردم اين بود ك پرده و فرش و مبل ارزون خريدم چون ميدونستم قراره دوسال ديگ أسباب كش ...

من دو سال مستاجر بودم وسايلامو مجبور شدم عوض كنم بس كه خورد تو در و ديوار