2777
2789

منم میخوام بدونم.قبلا که بیمه تکمیلی بیشتر هزینه رو پس میداد،جدیدا نمیدونم وفکر کنم قبلا دومیلیون بود البته عمل لازک

اخلاق بد مانندلاستیک پنچره!!تاعوضش نکنی راه به جایی نخواهی برد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عمل کردم‌تابستون 

لیزیک ۲نیم‌میلیون 

فمتو لیزیک ۵ میلیون 

لیزیک اصلا خوب نیست بعد سه ماه دید چشمت تکمیل میشه نباید کار سنگین انجام بدی 

ولی من فمتو کردم خیلی راضیم همه کار هم بعد عمل انجام دادم 

دختر گلم 💕 تو ثمره عشق 🤵🏻👰🏻 ۹ساله ی منو باباتی  

براي چي ميخواي ليزر كني 

من قرنيه چشمم مشكل داره دكتر گفت بايد ليزر بشه 

هزينشو پرسيدم گفتن نهايتش ٥٠٠ هزار تومنه 

بيمه م قبول نميكنه ولي گفتن فاكتو ر ميدن كه بتوني يه مقدارشو بگيري ازشون 

خداوندا مرا پشت خواستن ارزو های کوچکم معطل نکن ❤🙏
من عمل کردم‌تابستون  لیزیک ۲نیم‌میلیون  فمتو لیزیک ۵ میلیون  لیزیک اصلا خوب نیست ب ...

ممنون از توضیحت منم میخوام عمل کنم راهنمایی خوبی بود

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

جمع نمره هردو چشم سه باشه یا جدا جدا؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

منم میخوام عمل کنم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم باید برم پیش دکتر پرونده تشکیل بدم؟بعد چند وقت بعدش میتونم عمل کنم ؟

زیبایید،اما خالی هستید،برایتان نمیشود مرد...
منم میخوام عمل کنم اصلا نمیدونم از کجا شروع کنم باید برم پیش دکتر پرونده تشکیل بدم؟بعد چند وقت بعدش ...

من میرم موسسه نور اونجا میگن خیلی خوبه تهران