2777
2789
عنوان

کسی هست کانادا زندگی کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 56 پست
من هم امریکا بودم هم انگلیس هم کانادا ولی اخرش برگشتم استرالیا. بهشته روی زمین. بهترین جا برای زندگی ...

جدی انگلستان کثیفه؟اصلا بهش نمیاد....

کانادا چون پرمهاجره زندگی توش به نسبت راحت تره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب باید برا شوهرتون ویزای کار بگیرید. خبر ندارم از شرایطش...ما از طریق تجاری اقدام کردیم...

برای خودم ویزای تحصیل و برای اون کار؟،200میلیون فقط دارم برای مهاجرت اقدام کنم؟

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
جدی انگلستان کثیفه؟اصلا بهش نمیاد.... کانادا چون پرمهاجره زندگی توش به نسبت راحت تره.

خیلی کثیفهههه 🤦🏻‍♀️خونه ها مثل الونکه

جهنم خالیست تمام شیاطین همینجا روی زمین اند!
برای خودم ویزای تحصیل و برای اون کار؟،200میلیون فقط دارم برای مهاجرت اقدام کنم؟

اگر میخاید کار پیدا کنه با ویزای کار برید بهتره

برای تحصیلم باید مدرک زبان نروژی بی دو و آیلتس 6داشته باشید.یه ازمون پریمدیکال هم باید شرکت کنید .اگر نمرتون خوب نشه باید دوسال برید کالج .ینی دوره پزشکیتون میشه 8.5سال

ماچون ویزامون تجاری بود خیلی بیشتر هزینه کردیم.به خاطر همینم نمیدونم 200میلیون کافیه یا نه.ولی فکر کنم خیلی کم باشه.بالاخره باید وکیل بگیرید و...

اگر میخاید کار پیدا کنه با ویزای کار برید بهتره برای تحصیلم باید مدرک زبان نروژی بی دو و آیلتس 6داش ...

خیلی ممنون عزیزم آره واقعا فکر میکنم کمه با وضع دلار مرسی 

توت فرنگی ام   ....دوست عزیزمایران 80میلیون جمعیت داره که قرار نیست همه این ۸۰ میلیون مطابق رای و نظر شما فکر کنن احساس کنن و نظر بدن پس اگر تو تاپیکی دیدی مخالف نظر منی ریپلای نکن به جاش برو پیش یه روانپزشک و بگو که شخصیت کنترل گری داری هر چه زودتر به فکر درمان خودت باش
وای جدی یعنی این همه خوندیم باز بریم اونجام بخونیم؟بعد شرایطش چیه مث ایران کنکوریه هزینه هاش چقدر؟

عزیزم من از هزینه چیزی نمیدونم 

متاسفانه تقریبا اکثر کشورها مدرک پزشکی ایران برخلاف مهندسی قبول ندارن😞

این اتفاق برای یکی از اشناهامون افتاد رشتش پزشکی بود و میخواس بره کانادا که فهمید جریان چیه

ولی من شنیدم از یه سری بچه های اروپا که امتحان سختی میگیرن از بچه های علوم پزشکی اگر قبول شدی قبول میکنن و مشکلی نیست😊

دختر باید موفرفری باشه😍 با چشای قلمبه🙄 مثل خودم😎😁