2777
2789
عنوان

امان از دست این مردها

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست
دوستش مثلا کبری جدا شده از شمس الله شمس الله با یکی صیغه کرده بعد الان کبری میخواد ازدواج کنه شمس ...

خخخخخ

عاشقتم کلاااا

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

وااا

دنبال دردسره؟

حالا این وسط اون طلاقم بده ، الکی خواستگاری ک میخواد رو هوا نگه داره بعدا شوهر سابقش بیاد بهم بزنه؟

واضحه اگه با اون ازدواج نکنه و طلاق بده دردسر داره و این وسط بچش له میشه خودشم مجرد میمونه

یادم تورو فراموش..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا دنبال دردسره؟ حالا این وسط اون طلاقم بده ، الکی خواستگاری ک میخواد رو هوا نگه داره بعدا شو ...

دقیق نمیدونم ولی فکر نمیکنم دوستم قصد ازدواج مجدد داشته باشه خیلی رو بچه ش حساسه ما ک قبل بهش میگفتیم ازدواج کن میگفت پس بچه م چی ؟یجورایی خودشو فدای بچه ش کرده پسرشم خیلی بهش وابسته ست .میگه میدونم اون شبهایی ک من پیشش نیستم تو جاش گریه میکنه