دوستم ده سال ازدواج کرده بود یه پسر ده ساله داره دوسال پیش از شوهرش جداشد .شوهر دوستم با خانوم یکی از همکلاسیهای بچگیش ک روابط خانوادگی داشتن ارتباط برقرار میکنن شوهره اون خانومه زنشو طلاق میده یه بچه داشتن ک مرده میگره و میبره .شوهر دوستم این زنه رو صیغه میکنه هفته ای دوروز میومده پیش دوست من .اما دوستم دیگه نمیتونست تحمل کنه درخواست طلاق داد باهزار بدبختی طلاق گرفت هیچی هم نگرفت دوروز در هفته هم پسرش رو میدید.الان برای دوستم خواستگار پیدا شده پسرش رفته ب باباش گفته ک واسه مامان خواستگار اومده پدره هم ب پسرش گفت ب مامان بگو اگه تو ازدواج کنی من خودمو میکشم.چند روز پیش هم ک فهمید ازدواجشون قطعیه ب دوستم زنگ زده گریه کرده گفته من همین هفته طلاقش میدم بخاطر پسرمون باهاش ازدواج نکن بیا باز از نو شروع کنیم دوستمم گفته اول طلاق بده بعد بیا با هم صحبت کنیم اونم گفته باشه حالا نمیدونیم واقعا طلاق میده یا نه!حالا ب دوستم گفتم واقعا میخوای باهاش ازدواج کنی گفته اگه ی وقت فهمیدی من ازدواج کردم باهاش ی تف بندازین تو صورتم😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه میخواد با طرف جدید ازدواج کنه دست پسرشو بگیره برن یه شهر دیگه ازدواج کنن تا شوهره بهم نزنه... کارکه تموم شدبعد برگردن قبلش به پسرشم نگه باکی وچرا داره نیرن مسافرت تایه وقت به باباش نگه
گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ... اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد