2777
2789
عنوان

اگه یه روز نامرئی میشدین😂

428 بازدید | 87 پست

خانوما اگه یه روز نامرئی میشدین که هیچکس نمیدید شمارو چیکار میکردین؟کجاها میرفتین؟

من خودم دوست دارم برم هرچی لباس که خوشم بیادو خوردنی های خوشمزس همشونو جمع کنم بیارم😄شایدم میرفتم ببینم اطرافیانم تو تنهایی چیکار میکنن😀یا کلی کارای دیگه

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 

میرفتم بانک میزدم 😀 خدا بندشو میشناسه😂

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میرفتم محل کار شوهرم 

💛هر چه هست از برکت خداست💛 امام زمان (عج) عیدیمو داد ؛ شب نیمه شعبان فهمیدم مامان شدم 😍 کوچولومون بیمه ی امام رضا جانه 🌸 یه صلوات برای سلامتیش بفرستید 🌸ممنوووون  ....... امیرعباس جانم  روز ولادت حضرت زینب و آغاز سال نوی میلادی بدنیا اومد ❤❤❤

میرفتم تو حموم رو بدنه مادرشوهرم یه پارچ آبه یخ میریختم بعدشم آبه جوش

😐😂

زِندگـیو عِیـن پاستیـل بِجـویین ....هَر مَزه ایـے هَم داشت چه تلخ چه شیـرین قورتـش بِدین ....ب همین راحتـے 😎 والا شـاخ شده .... 😏