2777
2789
عنوان

اگه یه روز نامرئی میشدین😂

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 87 پست
بانک مرکزیو میزدم بعدشم میرفتم خارج!

اینطور که معلومه ما ایرانیا ذاتمون خیلی با مسؤلین فرق نداره...آب نمی بینیم وگرنه شناگریم

گرکافرو گبر وبت پرستی بازآ،این درگه ما درگه نومیدی نیست،صدبار اگر توبه شکستی بازآ...                          اخطار زبان فارسی نازنین ما رو به نابودی است این زبان عشق،این زبان غزلوار حافظ وسعدی واین زبان فرهنگ پرافتخارکهن ما... لطفا وقتی واژه ای جاگرفته در زبان فارسی داریم از جایگزین بیگانه آن واژه در زبانمان خودداری کنیم (مثلا چرا جدیدا به زمان تایم میگید؟به چهره فیس؟این نصف فارسی نصف بیگانه اصلا جالب نیست ...)بسیار پسندیده هست اگر مثلا به زبان انگلیسی،عربی،روسی یا...کتاب بخوانیم یا صحبت کنیم اما درجای خودش وبا حفظ آن ها اما مخلوط زبان ها درجای نامناسب فقط باعث آسیب رساندن ونابودی آن ها میشود...بگذاریم شاهنامه،لیلی ومجنون،غزلیات شمش،شیرین وفرهاد،بوستان وگلستان،دیوان حافظ و...برای آیندگان نیز قابل فهم باشد  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه روز کافی نیس کلی کار هس 😒😞

دیگه از ۱۲شب شروع کنی تا۱۲شب فرداش خوبه دیگه کلی کار میشه کرد😂😂

💚خانوم گل72هرکی از من بدش میاد بگه منم ازش بدم بیاد باهم روراست باشیم بهتره😅 
من از حرام خوری میترسم اما میفرستم خونه مادر شوهرم اینقدر میترسوندمشون  همشونو  واقعا چه ح ...

😂😂😂😂😂

هرجا داداشم میرفت باهاش میرفتم(به جز حمام و توالت)گوشیشم چک میکردم شایدم میرفتم همونجایی که طراحای ک ...

حالا چرا داداش

باشوهرم میرفتم اداره تا ببینم درحین کار وبیکاری چقدر زنگ میزنه به خونه مامانش و باهاشون در ارتباطه

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
دیگه از ۱۲شب شروع کنی تا۱۲شب فرداش خوبه دیگه کلی کار میشه کرد😂😂

فقط چند ساعت وقت میبره بانک مرکزی و بزنم 

کی برم بوتیکای گرون قیمت کلی لباس پرو کنم ؟

کی برم فست فودیا کلی خوراکی بخورم  ؟😓😓😓

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!