2777
2789
اینا قرص های خوبی ان اره منم تجویز میکنم  اگه میتونی دوباره برو دکتر باردار بشی

من قصدم بود ی چن ماهی طبیعی اقدام کنم.اگه نشد بعد برم دکتر.دخترم یکسالشه.بعد چون تنبلی داشتم و بعد سقطم فیبروم داشتم میترسم دیگه باردارنشم میخام اقدام کنم دوماه دیگه 33سالم میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون قبل هم مشکل داشتی حتما برو دکتر احتمال کم هست که طبیعی  باردار بشی

واقعا؟چون بعد دخترم منظم شد پری ک با ی بار رابطه باردارشدم ک هفته 6 ی لیوان دم کرده زعفرون خوردم فرداش پریود شدم.خیلی راحت افتادم خونریزی بدون درد.ممکنه بارداریم پوچ بوده باشه ک راحت با ی بار زعفرون خوردن سقط شد؟

اینم هس.ممنون.از فردا میشه گداشت.چن تا باید بگیرم.چون تا حالا استفاده نکردم

بسته ای هستن اسمشم مکس ۱۴ 

صبح از ساعت ۱۰ الکی ۸ عصر بهترین زمانشه نباید ناشتا باشی و ادرار اول صبح توصیه نمیشه تو بسته اش هم راهنمای استفاده رو نوشته 

واقعا؟چون بعد دخترم منظم شد پری ک با ی بار رابطه باردارشدم ک هفته 6 ی لیوان دم کرده زعفرون خوردم فرد ...

کلا گاها رحم نمیتونه بچه رو نگه داره و ما فکر میکنیم که با خوردن چیزی افتاده اگه بچه کوچیک باشه بله زیاد زعفران بخوری دهانه رحم باز میشه و موجب سقط میشه 

بسته ای هستن اسمشم مکس ۱۴  صبح از ساعت ۱۰ الکی ۸ عصر بهترین زمانشه نباید ناشتا باشی و ادرار او ...

ممنون از شما و راهنماییتون.ببخشید فیبروم رحم مشکلی برای بارداری ایجاد نمیکنه؟بعد سقطم با ی بار زعفرون خوردن طبیعیه بوده.بنظر شما بارداریم پوچ نبوده؟

واقعا؟چون بعد دخترم منظم شد پری ک با ی بار رابطه باردارشدم ک هفته 6 ی لیوان دم کرده زعفرون خوردم فرد ...

نه حالا تلاشتو بکن یکی دوماهی از اون کیت ها استفاده کنی میفهمی که روز دقیق تخمکگذاریت کِی هست و باید اونروز اقدام کنی و احتمال پسر زایی بیشتره

کلا گاها رحم نمیتونه بچه رو نگه داره و ما فکر میکنیم که با خوردن چیزی افتاده اگه بچه کوچیک باشه بله ...

ی بار خوردم.البته فک کنم بدنم امادگیش نداشت چون تو شرایط بدروحی روانی بودم هورمونام بهم ریخته بود گررفتگی زیاد داشتم

نه حالا تلاشتو بکن یکی دوماهی از اون کیت ها استفاده کنی میفهمی که روز دقیق تخمکگذاریت کِی هست و باید ...

انجام میدادم حتما مبگیرم.منم پسر میخام.قبل رابطه هم تو جوش شیرین میشینم ک میگم احتمال پسر بیشتره.

ی بار خوردم.البته فک کنم بدنم امادگیش نداشت چون تو شرایط بدروحی روانی بودم هورمونام بهم ریخته بود گر ...

اره وقتی رحم آمادگی رو نداره باردا میشه و بعد نمیتونه بچه رو نگه داره و باعث سقط میشه