2777
2789
انجام میدادم حتما مبگیرم.منم پسر میخام.قبل رابطه هم تو جوش شیرین میشینم ک میگم احتمال پسر بیشتره.

قبل رابطه سیب بخورید موز بخورید و کیت براتون کمک میکنه وقتی دوتا خط شد یعنی امروز زمان تخمک گذاریه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره وقتی رحم آمادگی رو نداره باردا میشه و بعد نمیتونه بچه رو نگه داره و باعث سقط میشه 

یعنی بخاطر زعفرون نبوده.اخه خیلی عذاب وجدان داشتم.همه میگن ی بار نمیشه.من فقط ی بار خوردم.قبلش کمردردم زیاد داشتم.ولی علایم بارداری غیر از گر گرفتگی نداشتم.سفتی شکم و درد تو قسمت تخمدانم اصلا نبود.حس نمیکردم چیزی باشه .چون بارداریای قبلم سفتی شکم و تیر کشیدن پهلو چب داشتم

قبل رابطه سیب بخورید موز بخورید و کیت براتون کمک میکنه وقتی دوتا خط شد یعنی امروز زمان تخمک گذاریه&n ...

ممنون حتما میگیرم میخورم.راهنمایی دیگه هم اگه هست بهم بگید انجام بدم.پس گفتین احتمال بارداری روز 8 و 11 وجود نداره ک اقدام داشتم؟

ممنون حتما میگیرم میخورم.راهنمایی دیگه هم اگه هست بهم بگید انجام بدم.پس گفتین احتمال بارداری روز 8 و ...

قبل اقدام یعنی از همین الان شروع کنید به خوردن خرما و کشمش و موز و سیب هر چی که مزاجش گرمیه با امسرتون بخورید احتمال پسر زایی بیشتر میشه 

احتمالش هست ولی روزایی که گفتم احتمالش بیشتر هست ولی بازم از تست استفاده کنید تا روز دقیقش رو بدونید و همچنین بعد رابطه تا ۳۰ دقیقه بلند نشو و دستشویی نرو و همچنین زیر باسنت یه بالشت بزار 

اینایی که گفتم  اقدامی سالم و احتمال باردار شدن زیاده 

قبل اقدام یعنی از همین الان شروع کنید به خوردن خرما و کشمش و موز و سیب هر چی که مزاجش گرمیه با امسرت ...

مرسی عزیزم.من دیروز حدود 10دقیقه پاهام بالا گرفتم و نگه داشتم.فقط دودل بودم واسه دسشوی ک دسشوی رفتم.حالا تو اون روزای مورد نظر سعی میکنم دسشوی نرم.خرما هم زیاد نمیخورم.ولی از امروز میخورم با موز.انشاله هرچی خدا بخاد.

سلام عزيزم خوبي شما گروه آزواسپرمي ها رو دارين منم عوض كنيد؟

سلام من تو هیچ گروهی نیستم ولی تو telgramهستیم اگه میخوای عزیزم شماره بده اونجا عضوت کنم

من به دستان خداخیره شدم معجزه کرد😍😍