2777
2789
منم همه اینای که گفتید رو داشتم..ترشحات شیری و...

من به استارتر هم گفتم هم احتمال باردی هست هم احتمال کیست ولی برای منفی بودن بی بی شک میکنم چون شاید حاملگیش تازه باشه ولی اگه بیشتر تاخیر داشتید و همچنان منفی شد تنلی و تخمدان پلی کیستیک و کیست به سراغ شما اومده یعنی یکی از اینا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بفرمائید 

من قبل تنبلی داشتم ک با قرص باردارشدم .پریودای نامنظم داشتم ک با دارو حل شد و بازدارشدم.بعد زایمان منظم بود ک ی بارداری ناخواسته داشتم ک سقط شد یکماه قرص جلوگیری خوردم و ولش کردم.بعد پریودم عقب میفتاد ولی داشتم.این ماه اقدام کردم ب بارداری.چ روزای احتمال تخمک گذاری بیشتره واسه اقدام.سیکل 8 و 11 داشتم امروز سیکل 12محسوب میشه.پریود هم 3روزه بود

من قبل تنبلی داشتم ک با قرص باردارشدم .پریودای نامنظم داشتم ک با دارو حل شد و بازدارشدم.بعد زایمان م ...

از روز ۱۳ پریود تا ۲۱ یعنی یک روز در میان یعنی روز های ۱۳ ‌. ۱۵ . ۱۷ . ۱۹ . و ۲۱ اقدام داشته باشد یعنی از روزی که پریود شدی تاریخ بزار تا روز ۱۳ یعنی ۱۳ روز پس از پریود شدن اقدام کن 

روز های اقدام وضو بگیر قبل اقدام بسم الله بگو 

ود در ضمن قبلا با چه قرصی باردار شدید 

از روز ۱۳ پریود تا ۲۱ یعنی یک روز در میان یعنی روز های ۱۳ ‌. ۱۵ . ۱۷ . ۱۹ . و ۲۱ اقدام داشته باشد یع ...

چون روز 8 احساس پریودی و گرفتگی شکم داشتم گفتم شاید تخمک داشته باشم واسع اقدام.دیشبم حالت گرفتگی و سفت شدن تخمدون چپ و راستم داشتم و گرفتگی شکم دیشب 11 پریودیم بود.اقدام داشتم احتمال بارداری تو این روزا وجودنداره،؟