2777
2789

من خودم این برنامه را همیشه دنبالم نکردم اما چندین قسمتش رو دیدم و انتقاداتی راجع بهش دارم. اما قبلش نقاط مثبت برنامه رو میگم. (قبلش هم بگم که من فارغ التحصیل دکتری از یک دانشگاه معتبر و دولتی در ایران هستم و شاغلم و متاهل)

اینکه این برنامه برای کارآفرین های خانم داخل ایران تبلیغ می کنه و معرفی شون می کنه رو خیلی دوست دارم.

اینکه این برنامه مهمون های  خانم و موفق رو دعوت می کنه رو خیلی دوست دارم.

اما! 

متاسفانه کاملا احساس می کنم دو تا از مجری ها که ظاهرا تو زندگی زناشویی شون شکست خورده اند ، متعصابه تو قضاوت هاشون برخورد می کنند. اینکه ازدواج کردن هنر نیست  رو کاملا قبول دارم و اینکه خیلی از آدم ها ممکنه لزومی برای ازدواج کردن نبینند رو قبول دارم ..... ولی اینکه این قضیه بیاد تبلیغ بشه و این خانوم ها خودشون رو به عنوان الگو بیان معرفی کنن خیلی برام غیرقابل تحمله!! قبل از هر نظر دادنی توی یک رسانه، ما به عنوان یک مخاطب باید اول بدونیم شما چه کاره هستید؟ چه درسی خوندید؟ چه دستاورد مهمی تو زندگی تون داشتید؟ چه جایزه ی مهمی دریافت کردید ؟ که خودتون رو نماینده ی فمنیسم عنوان می کنید و محق این میدونید که نظریه صادر کنید؟؟؟؟؟ آیا شما روانشناس خانواده هستید مثل خانم دکتر پورعبدالله؟ (که آدم لذت می بره از دانش و اطلاعات مفیدش ) 

خواهش می کنم فقط مجری باشید و تحلیل نکنید و ساکت باشید و بگذارید مهمون برنامه که قطعا شایستگی داشته که دعوت شده حرف بزنه !