2777
2789
عنوان

غذای کمکی بچه 9 ماهه

624 بازدید | 10 پست

میشه نظر خودتونو راجع به برنامه ی غذای کمکی بچه من بدین.ممنون میشم.چون نمیدونم کافی هست یا نه.از 8 ماهگی این برنامه رو دارم میدم بهش.

صبح نصف زرده

ظهر آش یا سوپ یا کته حدود 10 قاشق مربا خوری

بعد از ظهر میوه که اغلب نصف موز له شده س

شب حریره یا فرنی حدود 10 قاشق مربا خوری

شیر هم که تقریبا هر 3 ساعت یه بار 4 تا 5 درجه

ممنون از شما🌹🌹🌹🌹

🌹به راستی که خداوند بهترین محافظان است🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کته رو چجوری میدی

کته رو با اب گوشت درست میکنم بعد یه کم اب گوشت رو هم نگه میدارم.وقتی خواستم بهش بدم میریزم رو کته له میکنم بهش میدم

اوه من غذای خانواده میدم دخترم همه چیز میخوره فقط تنها چیزی که بهش ندادم مسترسم برم شیر پاستوریزه هس ...

واقعااااا؟؟؟؟دخترتون چند وقتشه؟؟؟؟؟تو غذای خانواده که نمک و ادویه هست.بد نیست براشون؟؟؟؟؟؟

گلم میشه قد و وزن نی نی تو بگی

من از 6 ماهگی نبردم مراقبت

6 ماهگی 9.5 کیلو بود قدش هم یادم نیست ولی گفت خوبه.فقط گفت مواظب باش بچه ت اضافه وزن نگیره

واقعااااا؟؟؟؟دخترتون چند وقتشه؟؟؟؟؟تو غذای خانواده که نمک و ادویه هست.بد نیست براشون؟؟؟؟؟؟

۹ ماهشه نه اصلا هیچیش نشد صبحا بهش قشنگ لقمه نون پنیر یا خامه مربا میدم میان وعده صبح بهش بیسکوییت و اب پرتعال نهارهرچی نهار داشته باشیم عصرونه سرلاک شام هم باز هرچی داریم میخوره اون وسطها هم چند بار در روز شیر خشک

عشقم همه کسم دخترم😍😍
۹ ماهشه نه اصلا هیچیش نشد صبحا بهش قشنگ لقمه نون پنیر یا خامه مربا میدم میان وعده صبح بهش بیسکوییت و ...

خیلی جالبه.من تا حالا نشنیده بودم..من همینا رو هم باترس میدم😃😃😃😃