2777
2789
عنوان

اتفاق خوب و معجزه

1645 بازدید | 30 پست

دلم یک اتفاق خوب میخواد. از اونا که از ته دلم خوشحالم کنه...

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

کسی بوده که تو زندگی واسش معجزه رخ بده؟؟؟

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خوب شدن خواهرم انشالله معجزه کامل زندگیم باشه

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
منم خيلي دلم يه اتفاق خوب ميخواد يه صعود بزرگ

صعود بزرگ در پس تلاشهای کوچیک کوچیک آدم رخ میده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
معجزه بوده ولی اینجوری که یه شبه یه اتفاق خوب بیفته نشده رفته رفته و اروم اروم ورق برگشته

چقدر اون اروم ارومه را آدم دوس داره معمولا هم بعد یه سری اتفاق بده

بله خوب شدن خواهرم انشالله معجزه کامل زندگیم باشه

خدا را هزار مرتبه شکر...

خب چیکار کردین که خواهرتون شفا گرفتن؟

من همه زندگیم معجزست. معجزه های کوچیک. همش هر چی میخوام همون میشه. خدایا شکرت. عاااشقتم💖💖💖💖💖

خدا را هزار هزار مرتبه شکر...

روشتون شکرگزاریه یا تفکر مثبت؟