2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدید

برای درس سمینارمون خود استادمون بهمون موضوع داد(در راستای موضوع پایان ناممون)، حالا شما که موضوع نداری فعلا خودت از پایان نامه های تو اینترنت یه موضوعی انتخاب کن و خلاصه ای از پایان نامه و هدفش رو بنویس

میشه بگید چه موضوعی انتخاب کنم آیا باید موضوعی باشه که کسی تا حالا انتخاب نکرده باشه 

نه. چون فقط گفته یه پروپوزال فرمالیته بنویسین. مهم نیست موضوعش چی باشه. یه موضع متناسب با درستون و مباحثی که این ترم با همون استاد خوندن تو ذهنت در نظر بگیر. بعد درباهر اش سرچ کن. چند تا مقاله معتبر پیدا کن.چند تاش هم بهتره انگلیسی باشن. بعد میری فرم پروپوزال رو از سایت دانشگاهتون پیدا میکنی. توی اون نوشته ترتیب مطالب به چه صورتی باشه. اول عنوانه. بعد مقدمه ای درباهر کارت میگی. بعد پیشینه است که باید به طور خلاصه بگی قبلا چه افرادی مشابه کار تو انجام دادن توی ایران و خارج از ایران. بعد هم مواد و روشهاست که توضیح میدی چطوری میخای تحقیقتو انجام بدی. مثلا روش نمونه گیری یا طرح سوالت چجوریه؟ اخرش هم که هزینههای احتمالی که برات داره مینویسی و لیست میکنی. بعدش هم رفرنس یعنی مقالاتی که ازشون استفاده کردی

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
واسه درس سمینار یک واحدی استاد آزمون پروپوزال خواسته از اول ترم کلاس نذاشته تا امروز بعد هم گفته یه ...

سمینار معمولا کلاس نداره. درس روش تحقیق و پاس نکردی؟

هرگز با احمق ها بحث نکنید. آنها نخست شما را تا سطح خودشان پایین می‌کشند، سپس با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست میدهند!
استادمون جواب نمیده کمکی هم نمیکنه منم هرچه توی گوگل سرچ کردم راجع به حقوق بین الملل چیزی ندیدم

میشه مگه عزیزم؟ خوب نباید کلی سرچ کنی. بنویسی حقوق بین الملل! عنوانتو باید ریز و دقیق انتخاب کنی

توی نت پره از روش پروپوزال نویسی. سرچ کن. بعنوان  دانشجوی ارشد دیگه باید اینو خودت یاد بگیری . ارشدی دیگه؟

توی نت پره از روش پروپوزال نویسی. سرچ کن. بعنوان  دانشجوی ارشد دیگه باید اینو خودت یاد بگیری . ...

آره ولی خب چون فراگیر پیام نور هستم ترم یک 4 تا کتاب معرفی کردن خوندم آزمون دادم قبول شدم الان میتونم بگم تازه دانشجو شدم واسه همین هیچی بلد نیستم دوره کارشناسی هم پایان نامه و حتی روش تحقیق نداشتیم

از توی اون سایتی که برات گذاشتم یه موضوع مثلا انتخاب کن بعد تو گوگل سرچش کن کلی مقاله برات میاره، مثلا من موضوع بلایای طبیعی و حقوق بین الملل امتحانی سرچ کردم و یه مقاله دانلود کردم، از توی اون مقالات یه توضیحی در مورد موضوع بده و هدف از انجامش رو هم بنویس. تو قسمت چکیده مقالات هدف رو نوشته

از توی اون سایتی که برات گذاشتم یه موضوع مثلا انتخاب کن بعد تو گوگل سرچش کن کلی مقاله برات میاره، مث ...

سرچ کردم موضوعات زیاد وخوبی بود ولی اگر استاد گفت این موضوع رو اساس پایان نامه قرار بده میتونم همین رو انتخاب کنم نمیگن این رو قبلا کسی کار کرده چون توی نت سرچ کردم گفته بودن باید ثبت بشه کسی واسه پایان نامه کار نکرده باشه