2777
2789
سرچ کردم موضوعات زیاد وخوبی بود ولی اگر استاد گفت این موضوع رو اساس پایان نامه قرار بده میتونم همین ...

اگه موضوعش و استادت تایید کنه دیگه مهم نیست، فقط باید مطالب جدیدی بهش اضافه کنی(مثلا در رابطه با رشته شما وقایع بین المللی جدید و آمارهای جدیدی رو بهش اضافه کن و مد نظر قرار بده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ی چیزی مثل پایان نامه است خلاصه شده ی پایان نامه ی طرح پیشنهادی رشته ات چیه؟

من دوست دارم درباره وضعیت حقوق بشر و پناهندگان در ایران و استرالیا رو بنویسم یا کشورهای اسکاندیناوی

واسه درس سمینار یک واحدی استاد آزمون پروپوزال خواسته از اول ترم کلاس نذاشته تا امروز بعد هم گفته یه ...

ببین مراحل داره تو نت سرج کن با آون مراحل برو جلو .پروپوزال همون پروژه هست و دقیقا همون مراحل پایان نامه رو داره

من دوست دارم درباره وضعیت حقوق بشر و پناهندگان در ایران و استرالیا رو بنویسم یا کشورهای اسکاندیناوی

این موضوع برای الان سخته 

به موضوع ساده تر انتخاب کن چند تا پروپوزال بخون تا دستت بیاد چطوری و چه چیزایی باید داخل پروپوزال بنویسی 

بعد از نورمگز و مگ ایران مقالات مرتبط با موضوعی که انتخاب کردی را دانلود کن و پروپوزالت را بنویس 

وضعیت حقوق بشر تو ایران رو ننویسی ها!!حذفت میکنن

پسرم ❤❤😍😍😘😘
آره دانشگاه شیراز میتونم برم ولی آخه این روزا داره امتحانای خودم شروع میشه موندم چه کنن

برو از پایان نامه ها پروپوزال ها را بخون ببین چطوری نوشتند 

چند تا بخونی می فهمی باید چی بنویسی داخلش 

آره ولی خب چون فراگیر پیام نور هستم ترم یک 4 تا کتاب معرفی کردن خوندم آزمون دادم قبول شدم الان میتون ...

روش تحقیق تو پروپوزال مهمه. ترتیبش.منم پیام نور بودم ترتیبو رعایت نکرده بودم استادراهنمام گفت برو کتاب روش تحقیقو بخون انجام بده