2777
2789
من بعنوان دوستِ کوچیکتون ازتون میخوام ک بحثها رو تو ی تاپیک ادامه بدید! این چند روزِ مدام مبحث حجاب رو تو صفحه ی اول عمومی شاهدش هستیم، هر روز با ی عنوانی! (جدا از اینکه این بحث یک بحثِ کاملا اعتقادیه و تا کسی ب باورش نرسه نمیشه با اجبار سرش کرد!). مثلا توی تاپیک "ازادی های یواشکی" میشه این بحث رو چ موافق و چ مخالف ادامه داد..یا طوفانِ دیروز. هر تاپیکی باید در مجموعه ی خودش زده بشه، مثلا تاپیک فروش باید تو بخش فروشگاه سایت زده شه! تاپیک اعتقادی تو بخشِ مذهبی، و تاپیکهایی با عنوان "برایِ دلِ خودم و ..." تو بخش درد دل و ... اینجا فضای مجازی و کاملا عمومیِ! پس نمیشه تاپیک زد و تو عنوان ی دسته ای رو جدا کرد، یا مخاطب ی گروه باشن و توقع پست گذاشتن از ی سری از افراد رو نداشت! و ب محض پست مخالف گذاشتن گفته بشه "مگه عنوان رو نخوندی؟!!" عنوان نویسی قطعا ب این شکل نیست! ب عنوان ی کاربر در این سایت موظف بودم حقوق خودم و بقیه دوستان رو یاداوری کنم:) ب نظرم این یاداوری هر چند وقت یکبار نیازِ!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
متاسفانه همینطورِ شان ای عزیز... تحمل مون در شنیدن حرف های مخالف با خودمون کم شده!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدیش اینه هممون فکر میکنیم فقط خودمون درست فکر میکنیم حاضر نیستیم حتی یه کوچولو انعطاف به خرج بدیم که شاید یه جای کار نقصی هست تو طرز تفکر یا برداشتمون من بارها این ها رو به خودم هم تذکر میدم چون تو خودم خیلی دید عدم انعطاف انعطاف داشتن همیشه باعث رشد آدما میشه اما دریغ.....
ب نظرم هر چقدر بتونیم ب عقاید و نظرات هم احترام بذاریم و باهاشون کنار بیایم، ارامش خودمون بیشتر میشه...
دقیقا نیلا جان راحت ب هم توهین میکنن!
مرسی شان ای عزیز از مشارکتت:) و دوستان عزیز دیگه ک وقتتون رو گذاشتید.