من بعنوان دوستِ کوچیکتون ازتون میخوام ک بحثها رو تو ی تاپیک ادامه بدید! این چند روزِ مدام مبحث حجاب رو تو صفحه ی اول عمومی شاهدش هستیم، هر روز با ی عنوانی! (جدا از اینکه این بحث یک بحثِ کاملا اعتقادیه و تا کسی ب باورش نرسه نمیشه با اجبار سرش کرد!). مثلا توی تاپیک "ازادی های یواشکی" میشه این بحث رو چ موافق و چ مخالف ادامه داد..یا طوفانِ دیروز. هر تاپیکی باید در مجموعه ی خودش زده بشه، مثلا تاپیک فروش باید تو بخش فروشگاه سایت زده شه! تاپیک اعتقادی تو بخشِ مذهبی، و تاپیکهایی با عنوان "برایِ دلِ خودم و ..." تو بخش درد دل و ... اینجا فضای مجازی و کاملا عمومیِ! پس نمیشه تاپیک زد و تو عنوان ی دسته ای رو جدا کرد، یا مخاطب ی گروه باشن و توقع پست گذاشتن از ی سری از افراد رو نداشت! و ب محض پست مخالف گذاشتن گفته بشه "مگه عنوان رو نخوندی؟!!" عنوان نویسی قطعا ب این شکل نیست! ب عنوان ی کاربر در این سایت موظف بودم حقوق خودم و بقیه دوستان رو یاداوری کنم:) ب نظرم این یاداوری هر چند وقت یکبار نیازِ!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن...
وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی
جایی نیست که نتوانی به آن برسی...