2777
2789
عنوان

**خانمای گل نی نی سایتی کاش کمی هم رعایت کنیم!**

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 23 پست
من گفتم هر خانمی که به شوهرتون اس ام اس میده دلیل خیانت نیست زیاد حساسیت نشون ندین گفتن آره ادعای روشنفکری میکنی بعد یه روز میای تاپیک میزنی شوهرم خیانت کرده
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر بدانید بسیاری از مردم هزاران بار بیشتر به یک سردرد معمولی خود اهمیت می دهند تا به خبر مرگ من و شما دیگر نگران نخواهید شد که درباره شما چه فکری می کنند! دیل کارنگی
نیلا روزی صدتا تاپیک میزنن شوهرم یه شماره ناشناس توی گوشیشه چیکار کنم؟ یکی میگه داد و بیداد راه بنداز یکی میگه قهر کن یکی میگه به خانمه زنگ بزن بهشون گفتم آخه چرا این چیزها رو تجویز میکنین؟ پشت سیستم مشاوره میشه داد اصلا میدونین شوهرش چیکارست چه شخصیتی داره؟ کلی به من توهین کردن!
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
خیانت ک اصلا بحثِ مفصلیِ! تو یکی از سایتها عضوم و اونجا کاربری نظرشون این بود ک حتی تو دنیای مجازی جواب کاربر مردی رو دادن خیانته!
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
عزیزم ناراحت نباش، توهین کردن خیلی راحته..
وقتی که به دنبال آب راه می روی، وقتی که دنبال رویاها می روی، به ابر و باد به عنوان یک دوست فکر کن و قلبت را آرام کن... وقتی با دو پای خود می توانی راه بروی جایی نیست که نتوانی به آن برسی...
بهترین کار همینه ارامش ابی جان..