سلام من سه هفته اخرای هفته که میشه تورحم واژنم تیرمیکشه بلند میشم بیشترولی به پهلو میخوابم کم میشه یا اصلا میره این عادیه الان تو۲۳هفته هستم یه هفته حرکت بچه رو حس میکنم چون جفتم قدامی. لطفا راهنمایی کنید
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
جفت قدامی یعنی پایین؟؟؟اگه پایین هست ک بیشتر استراحت کن . مراقب خودت باش
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اخی نازی .. اما استراحتتو بیشتر کنی هیچ ضرری نداره
در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد! نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...