2821
2789

سلام من سه هفته اخرای هفته که میشه تورحم واژنم تیرمیکشه بلند میشم بیشترولی به پهلو میخوابم کم میشه یا اصلا میره این عادیه الان تو۲۳هفته هستم یه هفته حرکت بچه رو حس میکنم چون جفتم قدامی. لطفا راهنمایی کنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم ایشالا سالم دنیا بیاد اره طبیعیه تو فکرش نرو بازم اگ فک میکنی جدیه سری بعدی ک رفتی دکترت بهش ب ...

باشه عزیزم میدونی چیه همیشه فعالیت زیاد کنم درد میگیره

جفت قدامی یعنی پایین؟؟؟اگه پایین هست ک بیشتر استراحت کن . مراقب خودت باش

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
طبیعیه اگه مشکلات دیگه ای مث لکه بینی و ترشحات زیاد نداری توکلت ب خدا باشه

نه ندارم خوبه توهم هفتت تقریبا مثل منه میدونی منظورم چیه ممنون عزیزم 💋💋خیالم راحت شد 

نه یعنی جفتم جلو بین شکم وجنین. جفتم بالا.

اخی نازی .. اما استراحتتو بیشتر کنی هیچ ضرری نداره 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
اره باید استراحت کنم 💋💋

😚

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792