2777
2789
عنوان

تست بارداری خونگی جوش شیرین😨

634 بازدید | 42 پست

سلام کسی استفاده کرده؟باردار بودید یا الکیه😐

شیش روز مونده ب پری اقدام نیستم ولی ی علامتایی داشتم گفتم همینجوری امتحان کنم بعد کف کرد😑😑میدونم بی بی چک درسته فقط ولی میخام ببینم واقعا این روش واسه کسی جواب داده یانه؟

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امتحان کردم درست بود 

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

معذرت میخوام اما مث دلستر بود 🥴

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦

البته بگم هم با وایتکس هم جوش شیرین 

وا این چجوریه به منم یاد بدید

عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ کف کرد ممکنه نشونه بارداری باشه و اگ ته نشین شد خبری نیست

منم نوک سینم درد میکنه و بزرگ شده نوکش 1خردادم پری میشم اگه هستم بگید برم امتحان کنم وای وای

خیلی زوده ک الان اخرین پریودیت چندم تموم شد؟

عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ ...

این ماله جنسیه....اگه کف کنه پســـره و اگه کف نکنه دختــــــره

سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...