شیش روز مونده ب پری اقدام نیستم ولی ی علامتایی داشتم گفتم همینجوری امتحان کنم بعد کف کرد😑😑میدونم بی بی چک درسته فقط ولی میخام ببینم واقعا این روش واسه کسی جواب داده یانه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆♀️ آبجیم همدمم.👩❤️💋👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨👩👦👦👨👩👦👦👩👦👦👩👦👦
عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ کف کرد ممکنه نشونه بارداری باشه و اگ ته نشین شد خبری نیست
عزیزم باید ادرار تویه ظرف ی بار مصرف جمع کنی بعد اندازه ی قاشق جوش شیرین بریزی چند ثانیه صبر کنی اگ ...
این ماله جنسیه....اگه کف کنه پســـره و اگه کف نکنه دختــــــره
سر بر شانه خــدا بگذار...تا قصه عشـــق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشـــت، به رقص درآیـــی....💃قصه عشق انســان بودن ماست،اگر کسی احسـاســت را نفهمید مهم نیست💘...سرت را بالا بگیر و لبخـــند بزن،فهمیـــدن کار هر آدمـــی نیست...❤