ببین عزیزم خوردن گرمی هیچ ایرادی نداره فقط تو خوردن هیچ چیزی افراط نکن قشنگ متعادل بخور خرما خیلی خو ...
وای من دو روز معدم کشتتم😓پریروز کلا بالا میاوردم ۲روز کامل هیچی نخوردم الانم که خوردم همش حالت تهوع دارم پشیمونم دیشب و پریشبم دمیترون خوردم والا اروم نمیشدم
خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا من 10 روز بعد لقاح نشون داد 2 روز به موعد من کلی علایم داشتم حوصلم نمیکشه تایپ کنم😆😆😆
ادم نمیدونم کدوم رابطه رو بگیره.منم این ماه اقدامم.مگر ی بار اقدام داشته باشی ک روزش رو حساب کنی..من 8سیکل و امروز11سیکل اقدام داشتم.حالا روزای بعدو باید بدونم شوهرم میتونه یانه.شما چطوری حساب کردید؟
چون ویتامین آ زیاد داره تو 3 ماهه اول ممکنه موجب لب شکری شدم جنین بشه
بیش از حدش گاهی موجبه سقط میشه
نه کرفس و نمیدونستم
ولی انقد هوس شله زرد کردم که نگوووو
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
ادم نمیدونم کدوم رابطه رو بگیره.منم این ماه اقدامم.مگر ی بار اقدام داشته باشی ک روزش رو حساب کنی..من ...
8 سیکل زوده
از 10 شروع کنید تا 20
برا من 17 گرفت
این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
ادم نمیدونم کدوم رابطه رو بگیره.منم این ماه اقدامم.مگر ی بار اقدام داشته باشی ک روزش رو حساب کنی..من ...
از رو تاریخ سونو
@morsa چون ویتامین آ زیاد داره تو 3 ماهه اول ممکنه موجب لب شکری شدم جنین بشه بیش از ...
الهی اگر بتونی خودت درست کنی یک نقطه زعفرون بزنی مشکلی نمیشه خداروشکر من از تولیدات زعفرون همین یک شله زرد و دوست ندارم امشبم خودم کلی نگه داشتم دو تا بامیه خوردم
ممنون که گفتی واقعا پسته و نمیدونستم ماهای پیشم که اقدام میکردم ۲۰۰گرم مغزشو راحت میخوردم خداروشکر این ماه گیرم نیمد😂😂🙏🏻
خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
البته ی روز درمیون