2777
2789
عنوان

خانمای باردار و مامانا بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 105 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خوردی دیگه بد به دلت راه نده عزیزم انشالله که چیزی نمیشه نگران نباش چند روز عقب انداختی؟

ان شاالله گلم دو روز😶البته برا من منظم نیس

برا همین نمیدونم چی ب چیه؟

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

ببین عزیزم خوردن گرمی هیچ ایرادی نداره فقط تو خوردن هیچ چیزی افراط نکن قشنگ متعادل بخور خرما خیلی خوبه من خودم ویارم حلیم بود که گرمیه خرما رو با کنجد میخوردم ولی خب در کنارش خاکشیر هم میخوردم

بی بی چک رو هم بعد از این که موعدت گذشت استفاده کن

علائم حاملگی مثل وقتیه که میخوای پریود شی درد پریودی داری با درد سینه و بعدا خستگی و تحریک معده اینا هن بهش اضافه میشه درواقع برا من اینجوری بود

گر تو با بد، بد کنی پس فرق چیست...؟
زرشک دیگه چرا😰😰خدایا چقدر چیزای عجیب میشنوم 😂😂کلا نباید هیچی خورد😑

کنجد 

هویج 

جیگر 

پسته 

اینا رو گفتم بیشتر تعجب کنی😂😂😂

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
ان شاالله گلم دو روز😶البته برا من منظم نیس برا همین نمیدونم چی ب چیه؟

ان شالله که بی بی مثبت میشه😍😍🙏🏻🙏🏻

من سه روز مونده به موعدم چند دقیقس حس پری اومده سراغم😓😓

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
کنجد  هویج  جیگر  پسته  اینا رو گفتم بیشتر تعجب کنی😂😂😂

پسته😳😳خداییی پسته هرجا دیدم خوب نوشته بودن جز مغزیجات خون سازه غیر ممکنه 

کرفس و میدونستی😂😂حالا من عاشق خورشت کرفسم😂😂

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
ببین عزیزم خوردن گرمی هیچ ایرادی نداره فقط تو خوردن هیچ چیزی افراط نکن قشنگ متعادل بخور خرما خیلی خو ...

مرسی گلم

علائم ک گفتی تا حدودی دارم

دو روز خیلیییی حرارت و تنگی نفس میگیرم یا یهو سردم میشه،

ینی صبح بزارم جواب میده،روزه میگیرم

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
اتفاقا زعفرون تو شله زرد و شربت یکی دو روز خوردم

عب نداره منم خورده بودم نمیدونستم حامله ام

ولی بچه ای که خدا بخواد برات رو هیچ جیزی نمیتونه مانعش بشه

من خودم یادمه یه مسیرو دوییدم که به اتوبوس برسم هفته ۱۰ بودم یادم نبود حامله ام یهو وقتی به اتوبوس رسیدم یادم افتاد که وای من جرا دوییدم نکنه آتفاقی واسه بچم بیفته بعدش سپردم به خدا و کلا یادم رفت😃😃

مرسی گلم علائم ک گفتی تا حدودی دارم دو روز خیلیییی حرارت و تنگی نفس میگیرم یا یهو سردم میشه، ینی ...

قربونت

الان چند روز از موعد پریودت میگذره؟ اگه فاصله با اقدامت زیاد باشه شاید نشون بده فردا

ان شالله که بی بی مثبت میشه😍😍🙏🏻🙏🏻 من سه روز مونده به موعدم چند دقیقس حس پری اومده سراغم😓😓

مرسی گلم ان شاالله

منم حس پریودی دارم😶

ان شالله که بی بی مثبت میشه😍😍🙏🏻🙏🏻 من سه روز مونده به موعدم چند دقیقس حس پری اومده سراغم😓😓

ان شاالله ک بارداری

عب نداره منم خورده بودم نمیدونستم حامله ام ولی بچه ای که خدا بخواد برات رو هیچ جیزی نمیتونه مانعش ب ...

اره درست میگی گلم 

اتفاقا زعفرون تو شله زرد و شربت یکی دو روز خوردم

اشکال نداره دیگه نخور

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹