2777
2789
عنوان

خانمای باردار و مامانا بیاین لطفا

363 بازدید | 105 پست

چند روز بعد موعد بی بی چک جواب میده

چند روز باید عقب بیفته؟

علائمش چیاس؟

خوردن گرمی مث شله زرد و خرما ضرر داره؟

لطفا راهنمایی کنین خدا خیرتون بده

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خرما مشکلی نداره اما شله زرد خیلی کم در حد یکی دو قاشق مشکلی نیست بخاطر زعفرونش نباید مصرف بشه چون زعفرون زیادی داره و خطرناکه

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻

۵روز بعدموعد 

چون تو اقدامی سعی کن کمتر چیزای گرم مثل اویشن وزعفران زرشک زیاد نخور

خرما بخور چیزی نمیشه 

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹
خرما مشکلی نداره اما شله زرد خیلی کم در حد یکی دو قاشق مشکلی نیست بخاطر زعفرونش نباید مصرف بشه چون ز ...

زیاد خوردم😧😥

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸

برا من 10 روز بعد لقاح نشون داد 

2 روز به موعد

من کلی علایم داشتم حوصلم نمیکشه تایپ کنم😆😆😆

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤
ینی این همه انلاین  ن کسی مامان،ن کسی باردار جلل الخالق

من خودم در حال اقدامم فقط همین مورد میتونستم ج بدم🙈

خدایا هزاران بار شکرت که پستم اومد تو دلم💕💕💕این لحظه رو برای همه ی منتظرا ارزو میکنم🙏🏻🙏🏻برای سلامتی پستم و راحتی زایمانم برام دعا کنید💕💕💕🙏🏻
زیاد خوردم😧😥

حالا خوردی دیگه بد به دلت راه نده عزیزم انشالله که چیزی نمیشه نگران نباش چند روز عقب انداختی؟

هفت روز بعد تاخیر _شله نخور_خرما میتونی بخوری

اهان پس هنوز هیچی معلوم نیس،صبح بی بی  جواب نمیده

۵روز بعدموعد  چون تو اقدامی سعی کن کمتر چیزای گرم مثل اویشن وزعفران زرشک زیاد نخور خرما بخور ...

اتفاقا زعفرون تو شله زرد و شربت یکی دو روز خوردم

برا من 10 روز بعد لقاح نشون داد  2 روز به موعد من کلی علایم داشتم حوصلم نمیکشه تایپ کنم😆😆😆

خخخخ مرسی از حوصله ت

۵روز بعدموعد  چون تو اقدامی سعی کن کمتر چیزای گرم مثل اویشن وزعفران زرشک زیاد نخور خرما بخور ...

زرشک دیگه چرا😰😰خدایا چقدر چیزای عجیب میشنوم 😂😂کلا نباید هیچی خورد😑