2777
2789
عنوان

خانوادگی

138 بازدید | 8 پست

سلام خانمای عزیز نماز و روزه هاتون قبول 

میگم من با خانواده شوهرم تو ی ساختمان زندگی میکنیم همسرمم خیلی خانوادشو دوس داره مخصوصا خواهرش 

خواهرشوهرم هم اصلا نمیتونه تو خونه و تنها بشینه همش به شوهرم پیام میده برنامه بیرون بذاره یا میگه بیاید باهم غذا بخوریم دور هم باشیم و اینطور برنامه ها من واقعا کلافه شدم تا ی جایی میتونم به شوهرم نه بگم ولی دیگه خسته شدم بنظرتون چیکار کنم؟  به خواهرشوهرم چی بگم که ناراحتم نشه ولی یکم رعایت کنه اخه من تا ی حدی دورهمی رو دوس دارم از حد که بگذره آدم دیکه از طرفش خسته میشه اگر کسی میتونه راهنماییم کنه

یه کم صبر کن نی نیت میاد   وقت سر خاروندن نداری

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره بهونه بیاری بگی
 سرم درد میکنه یا زودترش بگو ما میخواستیم بریم فلات جا 

چه سخته خدا صبرت بده واقعا

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
بهتره بهونه بیاری بگی  سرم درد میکنه یا زودترش بگو ما میخواستیم بریم فلات جا  چه سخته خدا ...

اخه مسئله اینه به شوهرم میگه منم یا باید کوتاه بیام یا باید بحث کنم با همسرم گفتم شاید بشه ی جوری به خودش بگم  که ناراحتم نشه

اخه مسئله اینه به شوهرم میگه منم یا باید کوتاه بیام یا باید بحث کنم با همسرم گفتم شاید بشه ی جوری به ...

به خودش بگی که بده میشی وفکر میکنن تو میخوای همسرتو دور کنی باید یه جوری با سیاست به همسرت بگی مثلا بهش میگی من نمیخوام بیام و نریم شوهرتم دوست داره بره باهم بحثتون میشه فایده نداره باید از دره دیگه وارد بشی

مثلا بگی اصلا حالم خوب نیس ضعف دارم نمیتونم بشینم ونرید چند سری اول شوهرت ناراحت میشه وحتی ممکنه بحث کنه ولی تو اصلا کوتاه نیا واونام کم کم دیگه یا بهتون نمیگن یا اگه نرید هم براشون زیاد مهم نمیشه وپیگرتون نمیشن

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
به خودش بگی که بده میشی وفکر میکنن تو میخوای همسرتو دور کنی باید یه جوری با سیاست به همسرت بگی مثلا ...

همه این راه ها رو رفتم ی مدت خوبه دوباره شروع میشه من نمیخوام از هم دورشون کنم ولی رفت و آمد خیلی زیادی هم دوس ندارم والله خونه برادر خودم ماهی 1بار میرم

همه این راه ها رو رفتم ی مدت خوبه دوباره شروع میشه من نمیخوام از هم دورشون کنم ولی رفت و آمد خیلی زی ...

میدونم چی میگی درکت میکنم

از هرچی بدت میاد سرت میاد حالا منه بیچارم  یکی از شرایطی که واس خواستگارام داشتم همین بود که نمیخواستم با خانواده شوهرم ی جا باشم چند تا هم فقط به همین خاطر رد کردم ولی آخر افتادم تو این چاه