2777
2789
عنوان

جهيزيه دوستان يه لحظه فقط بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 58 پست
چينيمو تقريبا دوسالله خريدم فك كنم ندارم  زشت نيس كنارش كريستال بخرم؟؟

نه عزیزم چه زشتی. مبارکت باشه. فکر زشتی نباش هرچی به دلت میشینه بخر ببین امسال شیک ترین گرون ترین ظرفم بخری سال دیگه چهارتا مدل شیک تر هس تو بازار

زمین به طرز وحشتناکی گرد است🌍
من ويترين نخريدم كتابخونه خريدم همسرم نزاشت ويترين

افرین دختر خوب.سعی کن روشنفکرانه زندگی کنی 

نهایت میخوای سالی یکبار بیشتر از ۱۵نفر بیان خونت کم و کسرتو از مامانت بگیر.

الهی کلی خوشبخت بشی دختر گل 

مراقب باش ذره ای مادر پدرتو ناراحت نکنی سر جهیزیه خریدن.خدا به خودتو همسرت بده هزارتا هزار تا قندون و غیره بخری برای قصرتون

شبت بخیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم چرا زشت باشه.مبارکت باشه.ولی بنظرم قندون و نمکدونتو کریستال بردار هم شیک تره هم میتونی کنار ...

عروسي نميگرم چون هزينش خيليه نمي ارزه همسرم بره تو قسط نمك دونم و قندونمم كريستاله فقط زير دستي ميوه خوريم كريستال نيست يعني نخريذم كفتم از سرويس چينيمو بردارم به نظرت چكنم ؟؟برم كريستال بخرم اونم؟؟

زمین گرده 
افرین دختر خوب.سعی کن روشنفکرانه زندگی کنی  نهایت میخوای سالی یکبار بیشتر از ۱۵نفر بیان خونت ک ...

مرسي عزيزم به خدا يه دونم اما  اصلا نميخام مادرم اذيت بشه دارم دق ميكنم ميبينم مامانم جور ميكنه فقط همين بشقاب ميوه رو وسواس گرفتم كه كريستال نيست زشت نباشه🙈🙈

زمین گرده 
عروسي نميگرم چون هزينش خيليه نمي ارزه همسرم بره تو قسط نمك دونم و قندونمم كريستاله فقط زير دستي ميوه ...

ن دیگ عشقم چ کاریه.برای میوه از همون چینیت استفاده کن اصلنم بد نیست.خوشبخت بشید الهی

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
يعني سليقه اييه درسته؟؟من چينيمو پارسال خريدم  امسال ميخام نمك پاش و قندون بخرم ست چيني كه پيد ...

آره عزيزم تك كريستال بخرى با همه ظرفات ميتونى بياريشون اما اگه مثلا چينى بخرى بعد با ظرفاى آركوپالتم بخواى استفادشون كنى يجورى ميشه

خداجونم ٧ماه منتظرم گذاشت تا فندقمم مثل خودم ته تغاريش بشه 😍😍😍😍                           اسفندى که باشى میشى ته تغارى خدااااااااااااا😍😍😍

مگه سرویس چینیت نمکدون وقندون چینی نداره ؟؟؟وقتی داره کریستال بخر،دوازده تا زیاده هرکدوم شیش تا بخر چون سال ب سال ک میاد چیزای جدید تر میاد دوسال بگذره دوست داری چیزای جدیدتر بخری

سلام عزیزم برای خرید بهترین ست قندان چوبی و کریستالی من سایت راهنمای خرید بهترین ها بیک نیک رو معرفی میکنم، بهترین قیمت بازار رو دارن اینطوری بگم که: ارسال رایگان ، ضمانت مرجوع 7 روزه و ضمانت اصل بودن کالا دارن و پولشم هر وقت محصول تحویل گرفتی پرداخت میکنی.

https://biknik.ir/bartarin-sugarcubebowl/