2777
2789
عنوان

جهيزيه دوستان يه لحظه فقط بياين

| مشاهده متن کامل بحث + 1915 بازدید | 58 پست

قندون ک صد در صد کریستال چون باید ستِ سرویس پذیراییت باشه.نگرفتی کریستالتو؟ نمکدون هم برای سرویس پذیرایی کریستال باید باشه ستش.نمیشه ک پیشدستی کریستال نمکدون چینی.واسه غذاخوریاتم هرکدوم 3 یا 4 تا از جنس خودش بگیر.ینی واس ارکوپالت ارکوپال.واسه چینیت چینی .من ک اینجوری گرفتم عزیزم 

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻
تو سرویس چینی نداره نمکدون؟ من سرویس چینیم نمکدون و قندون داره. ولی چهارتا قندون و دوتا نمکدون کریست ...

چينيمو تقريبا دوسالله خريدم فك كنم ندارم  زشت نيس كنارش كريستال بخرم؟؟

زمین گرده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم اگه کریستال بخری با هر نوع بشقاب دم دستی میتونی استفاده کنی حتی بعد چند سال

ولی اگه فقط ست چینی و آرکوپال بخوای بگیری با اونا فقط مجبوری استفادشون کنی

آدم بعد چند سال دوست داره به سرویس چینیش اضافه بشه و بخره هر مدلی که جدید باشه 

اگه کریستال بخری میتونی با هر نوع ستی استفاده کنی

سرويس چيني چندتا مكه نمكدون داره؟؟خيلي گرونه مامان بابام كناهن ؟؟

باور کن خرید وسایل زیاد و الکی بعدها برات نه تنها خوشایند نیست بلکه دست و پاگیرته‌.از همین اول زندگی برای خودت زندگی کن و برای دل خودت

و به صلاحت

واقعا منکه توی ارزونی عروس شدم و مثلا کریستال اصل چک یه میلیون بود سرویس کاملش کلا ۴تا قندون دارم که بعد نزدیک ده سال از دوتاش استفاده کردم 

کریستالم نمیخواد بخری.بلورهای ایرانی خیلی هم قشنگ و خوب دارن.هم از تولید ملی حمایت کردی هم از جیب پدر مادرت.

اگر خودت داری جهلز میخری که هرچه میخواهر دل تنگت بخر وگرنه به نظرم نخر

بعدشم به جای بوفه یا دکور که دوستان فرهیخته بهش اشاره کردن که توشم با ده میلیون پر کنی و سالی یکبارم استفاده نکنی بیزحمت یه کتابخونه ی نقلی بخر 

يعني سليقه اييه درسته؟؟من چينيمو پارسال خريدم  امسال ميخام نمك پاش و قندون بخرم ست چيني كه پيد ...

آره عزیزم سلیقه ای هست کاملا،من کلا خیلی اهل بلور و کریستالم تا چینی   اگر فنجون های چای خوریت کریستاله میتونی قندونات هم کریستال انتخاب کنی،ولی در کل زیاد نخر،۱۲ تا خیلی زیاده نهایتا ۵ تا کافیه 

قندون ک صد در صد کریستال چون باید ستِ سرویس پذیراییت باشه.نگرفتی کریستالتو؟ نمکدون هم برای سرویس پذی ...

ييين من ست كريستال خريدم همه چيشو 

ققط زير دستي نخريدم نمك دون قندون احيل خوري همه چي ست خريدم فقط زيردستي كريستال نخريدم با خودم كفتم براي زير دستي ميوه چينيمو بردارم زشته؟؟

زمین گرده 
کریستالم نمیخواد بخری.بلورهای ایرانی خیلی هم قشنگ و خوب دارن.هم از تولید ملی حمایت کردی هم از جیب پد ...

من ويترين نخريدم كتابخونه خريدم همسرم نزاشت ويترين

زمین گرده 
ييين من ست كريستال خريدم همه چيشو  ققط زير دستي نخريدم نمك دون قندون احيل خوري همه چي ست ...

ن عزیزم چرا زشت باشه.مبارکت باشه.ولی بنظرم قندون و نمکدونتو کریستال بردار هم شیک تره هم میتونی کنار چینی و ارکوپالت استفاده کنی.عروسی کِیِ انشالله؟؟؟ 😍

🤱🏻👶🏻 خدا جونم ازت ممنونم بابت هدیه ی با ارزشی که بهمون دادی،خودت می‌دونی که چقدر عاشقشیم،تورو به بزرگیت قسم میدم دخترکمون رو صحیح و سالم برامون حفظ کن 👶🏻🤱🏻