2777
2789
عنوان

خانومایی که لک لانه گزینی دیدین لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 566 بازدید | 26 پست
ان شاالله که بارداری عزیزم ولی یه چند ذوز بهش فکر نکن بزار ارامش داشته باشی. استرس خودش خرابکاری می ...

بخدا میخام فکر نکنم اما سه سال و نیمه در تلاشم 

کار خوبه خدا درست کنه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گندم‌جونم اون احتمالا تخمک گذاری بوده

مه عزیرم من تخمکگذاریم دستم بود اخه ، تایمشو داشتم ۲۴ تخمکگذاریم بود، و اقدام کردم ۲۵ لکه رو دیدم شایدم حرف شما درست باشه 

بی بیمم خیلی زود مثبت شد، لقاحم زود بود انگاری

دوستای گلم این تجربه ی من از رژیمه قبله بارداری و تعیین جنسیته نی نیه❤️اگه به کارتون اومد برام یه صلوات بفرستید🤱🤱🤰🤰🤰                                              https://www.ninisite.com/discussion/topic/3060426/تجربه-ی-من-از-رژیم-قبله-بارداری-و-جنسیته-نی-نی؟page=۱1
بخدا میخام فکر نکنم اما سه سال و نیمه در تلاشم 

ایشالا که هست

منم برا اولین بار بعد تخمکگذاریم یه لخته خون قرمز ازم رفت اصلن نمیدونم برا چی بود😐

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

خیلی ممنونم از این که وثتتون و در اختیارم گذاشتین و نظر دادین 

همین که این موقع شب چند تا دوست هستن که آدم مشکلشو بگه خودش لطف خداست

کار خوبه خدا درست کنه!
ایشالا که هست منم برا اولین بار بعد تخمکگذاریم یه لخته خون قرمز ازم رفت اصلن نمیدونم برا چی بود😐

میگن تخمک درشت بودنی اونجوری میشه

کار خوبه خدا درست کنه!
میگن تخمک درشت بودنی اونجوری میشه

یعنی رد شده رفته؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

میخاستم این ماه نیام نینی سایت و تحقیق نکنما میدونستم اینجوری میشه

همیشه بعد اقدام اینجا خیمه میزنم این تاپیکو بخون اون یکیو بخون بعد لک میبینم تاپیک های لانه گزینی 

بعدم پریود میشم ونینیسایتو میذارم کنار دوهفته دیگش بازم میام

اوایلتاپیک بیبی مثبت ها رو روزی که پریود میشدم میدیدم گریه میکردم یکمم حسودی 

الان لبخند میزنم میگم مبارکش. باشه و براش دعا میکنم آدما چقدر تغییر پذیرن

کار خوبه خدا درست کنه!
میخاستم این ماه نیام نینی سایت و تحقیق نکنما میدونستم اینجوری میشه همیشه بعد اقدام اینجا خیمه میزنم ...

ان شاالله به زودی نینیجون خودتو بغل بگیری مهربون❤