2777
2789
عنوان

کنکوریا لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 587 بازدید | 106 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرمنده دقیق متوجه نشدم

برای ریاضی از کتاب تست میری مثلا مبحث احتمال رو کامل کار میکنی و مسلط میشی و دیگه سراغ مباحث سنگین تر مثل کاربرد مشتق نمیری

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
نميدونم اخه تو دوماه چجور ميخاي بخوني تحربي رو؟ سال ديگه شركت كن  اخه تجربي سخته

اول قرار بود پارسال،یهو تو دقیقه نود ثبت نام کردم،

دیگه گفتم باز پشیمونم نکنن و گفتم ی محک بزنم امسال

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
خواهش میکنم رو مهارت تست زنی هم حتما کار کن اینکه از سوالای سخت رد بشی و سوال های ساده و متوسط رو س ...

اوکی عزیز،ان شاالله ک بتونم

ولی احتمالش کمه😳

کاربر قدیمم ترکوندن برا خودشون😵😮بدون هماهنگی،حالا ک تا اینجا اومدی ی صلوات لطفا بفرست،دلتون شاد🌸🌸
نظام قدیمی دیگه چون پیش دانشگاهی خوندی نظام قدیم محسوب میشی

ن پیش نخوندم ک 

با لیسانس ی رشته دیگه شرکت کردم

رشتت چی بوده؟ در حد صفر هم هستی؟؟

صنایع غذایی 

اره تجربی نبود رشته م😶

برای ریاضی از کتاب تست میری مثلا مبحث احتمال رو کامل کار میکنی و مسلط میشی و دیگه سراغ مباحث سنگین ت ...

مررررسی گلم

فیزیک رو کدوم بخش؟

بعد اینا از کتابای دبیرستان رو بخونم یا همون کتابای ک معرفی کردی؟

چرا؟

اخه سخته،در مورد تجربی زیاد چیزی نمیدونم برا این میگم شاید نرسم

راستی دور مامایی رو هم خط بکش که آمار بیکاری تو این رشته بیداد میکنه عوضش برای داروسازی فیزیوتراپی کاردرمانی یا پرستاری تلاش کن

نیکی چو از حد بگذرد نادان خیال بد کند! از دل برود هر آنکه از دیده برفت!
نظام قدیمی اگه امسال دوازدهم بودی نظام جدید حساب میشدی

مرسی گلم پ زیاد سخت نیس،اره؟